Ja już nic nie kumam... wczoraj robiłam test i były 2 kreseczki widoczne - ta druga bardzo delikatna a dzisiaj wyszła mi tylko jedna. Myślałam że będzie coraz wyraźniejsza ale że będą się utrzymywać 2 krechy aż do owulki ![Zaskoczona(y) :baffled: :baffled:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/baffled5wh.gif)
![Zaskoczona(y) :baffled: :baffled:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/baffled5wh.gif)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny poczytałam Was trochę i widzę,ze wyszła tu mała afera :S przepraszam,ze nie odpisze każdej z osobna ale pisze z telefonuwybaczcie! Ja dziś złapałam mega dola
i ryczalam jak bobr i jednocześnie sie smialam :-S normalnie czas do psychiatryka
![]()
dziś zaczęły mnie boleć piersi okresowo.jednak ciągle się łudzę, póki się nie pojawi @
A tak z innej beczki! Bede próbowała swych sił by stworzyć takią czapulkę i obdarować w przyszłości moją fasolinkę :-)
Zobacz załącznik 527575
Dobry wiecier
Ja tu widzę niezłe afery a my dziewczyny musimy się pozytywnie nakręcać. Proponuję ćwiczenia relaksacyjno-wyciszająco-odmóżdżające: wszystkie teraz robimy przeciągłe oooommmmmmmm![]()
Wybaczcie ale mam głupawkę a mój stary już śpi.
A tak z innej beczki zamówiłam na allegro testy owu 1,40zł za sztukę więc będę siurać dzień i noc :-)
Dziewczyny troche sie martwie. Wlasnie zauwazylam na papierze bladoróżowy śluz. Co to może być?
kurcze ja już nie pamietam, ale mogłam coś miec w ramach prawa UE, ale tyle lat temu juz byłogóralka jak czytam niektóre Twoje wypowiedzi to mam wrażenie, tak jakbym siebie czytała!no ale głowa do góry!!!!!!!! Jeszcze jest nadzieja
)
kasieczek skąd Ty to wszystko umiesz?ja ledwo guzik przyszyje,nie cierpię takich robótek, może dlatego, że w rodzinie zawsze wszystko szyła babcia i ja nie potrzebowałam umieć, robić takich rzeczy.
Jeny dziś to mnie już kręgosłup i tyłek boli od tego leżenia przed laptopem, ale przynajmniej mam za sobą 3/4 napisanej pracy!!!a tak apropo dalej się przypominam żadna z was nie miała systemów ochrony prawnej w UE ?
Ja też mykam do spania, biorę gazetę do ręki (zawsze tak mam przed zaśnięciem,żeby mi się oczy zaczęły kleić).
dobrejnocy wszystkim !!! :*
P.S. annie <oOoooOOoooMmmmmMMMMMmm>
Góralka- ja w każdej ciąży miałam bolące piersi, a po terminie @ to już tak mnie napier...że szok. Więc głowa do góry. To może być objaw.
Galxia- a nic Cie nie boli? może zagnieżdżanie? musisz się obserwować. Żeby żywej krwi nie było.
A mnie przed chwilą stasznie dużo śluzu zalało. Normalnie jestem w szoku, bo to 12dc, a owulke z reguły mam 16dc. I teraz nie wiem czy dzisiaj się bzykać, czy tak jak planowałam jutro. ( wczoraj też było)
juz cala zaryczana siedze. mam nadzieje ze to nic powaznego...
cześć dziewczynki!
i znów tak cieżko wstać było że hej!
Galaxia - pisz jak z Tobą!
Ja dzis ta upragniona wizyta prywatna - lekko nerwa, ale zobaczymy
A tak to dzień wolny i randka z magisterką!
Więc i ja się dołączę do staraczek grudniowychw czwartek mam termin na miesiączkę i wtedy robie test
juz nie moge sie doczekac
![]()
annie. u mnie wczoraj lało cały dzień! a dziś wieje ( pizdzi ) że nie wychodzębo mimo mojej wagi to by mnie chyba zdmuchło
![]()
Witaj u nas Madziulka :-) powodzonka i kciukasy za II :-)
Annie - zostawiłaś humor na parapecie w domku czy coWitaj! narysuj sobie na szybie słoneczko ;p i pracuj tam
Trezba mi pomysł na szybki obiad bo juz muszę siadac do magisterki i nie moż emnie kuchnia pochłonąć! więc??
a ja znów dostałam pismo z UP
wczoraj pewnie dostali moje L4 i odwołanie od decyzji to w zamian za to dostałam wezwanie do nich w celu potwierdzenia gotowości do pracy - tylko jak ja im mogę potwierdzić gotowość jak jestem na L4 i pewnie kombinują jak tu usadzić moje odwołanie
![]()
cześć dziewczynkija dzisiaj też mam ciężki dzień... jakoś tak nic mi się nie chce... powinnam zabrać się za sprzątanie i za pisanie pracy mgr ale normalnie dopadł mnie leń gigant
![]()
haha, mój je słodkie i waga ani drgnie! no chociaż przez święta i teraz obiady w pracy wczoraj się ważył i jest 66.8 kg
hahaha! a zaczynał z wagą 58kg!
dobrze mu robi mieszkanie ze mną i "teściową" która mu dogadza i robi placuszki co weekend.
a G mi ostatnio powiedział,że nie mogę jeść po zmroku bo się zamienię w gizmo![]()
mój do kuchni to raczej się nie nadaje, ale za to jest porządkowy
ciągle coś porządkuje,sprząta na dole - a w pokoju to nawet panele jedzie na kolanach
na co ja idę na łatwiznę i załatwiam je mopem a co !
teraz sam zrobił kuchnię, złożył meble itp, u nas to samo - sam pogipsował pokój, wyszlifował i pomalował
![]()
Zobacz załącznik 527731 Mycha w akcji "pokój" ;-)
hej, uff, wreszcie Was nadrobiłam, nie mam swojego laptopa bo go sprzedałam i dopiero planuję kupić coś nowego, forum czytam z doskoku, tzn jak mąż skoczy do łazienki na siku to ja wtedy doskakuje do jego laptopa i czytam w pośpiechu co mogę, hehe
co do mężów to mój różne rzeczy już robił, z zawodu jest cukiernikiem ale nie pracował w zawodzie ani jednego dnia no i piec za bardzo też nie umie, (twierdzi, że wszystko pozapominał) hehe, długo pracował na stacjach benzynowych jako kasjer- sprzedawca, pracował też ok 2 tyg jako kierowca ciężarówki (stwierdził, że to nie dla niego) a od kilku miesięcy pracuje jako instruktor nauki jazdy na kat B i C![]()
a jeśli chodzi o mnie to wkurzyłam się wczoraj, chciałam iść dziś do Gina, niech mi powie czy brać Luteinę na wywołanie czy tym razem czekać aż @ sama przyjdzie no i najważniejsza sprawa niech mi coś da na te plamienia w drugiej połowie cyklu. Dzwonię się umówić a tam mi mówią, że doktora nie ma i nie będzie do 12 stycznia. NO TO ZONK.... Muszę czekać do 14 stycznia bo w weekend nie mogę jechać, potem jak dla mi Luteinę to ok tygodnia będę czekać na @ czyli najbliższe starania będę miała pod koniec stycznia..... Klapa na całej lini jednym słowem...