reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki grudniowe 2012

hej, uff, wreszcie Was nadrobiłam, nie mam swojego laptopa bo go sprzedałam i dopiero planuję kupić coś nowego, forum czytam z doskoku, tzn jak mąż skoczy do łazienki na siku to ja wtedy doskakuje do jego laptopa i czytam w pośpiechu co mogę, hehe

co do mężów to mój różne rzeczy już robił, z zawodu jest cukiernikiem ale nie pracował w zawodzie ani jednego dnia no i piec za bardzo też nie umie, (twierdzi, że wszystko pozapominał) hehe, długo pracował na stacjach benzynowych jako kasjer- sprzedawca, pracował też ok 2 tyg jako kierowca ciężarówki (stwierdził, że to nie dla niego) a od kilku miesięcy pracuje jako instruktor nauki jazdy na kat B i C :)

a jeśli chodzi o mnie to wkurzyłam się wczoraj, chciałam iść dziś do Gina, niech mi powie czy brać Luteinę na wywołanie czy tym razem czekać aż @ sama przyjdzie no i najważniejsza sprawa niech mi coś da na te plamienia w drugiej połowie cyklu. Dzwonię się umówić a tam mi mówią, że doktora nie ma i nie będzie do 12 stycznia. NO TO ZONK.... Muszę czekać do 14 stycznia bo w weekend nie mogę jechać, potem jak dla mi Luteinę to ok tygodnia będę czekać na @ czyli najbliższe starania będę miała pod koniec stycznia..... Klapa na całej lini jednym słowem...

reklama
karola to ja pojde do twoje meza zeby mnie jezdzic nauczyl hahaha bo mi prawka nie chca dac oblali mnie ju 3 razy gnoje jedne ... raz chcialam sie odwolywac ale stierdzilam ze to nie ma sensu bo pozniej jak wyjdzie ze zlozylam skarge tym bardziej nie zdam i narazie stoje w miejscu , moj instruktor ... za kazdym razem byl w szoku za co mnie oblewali... :( i powiedzial mi ze moge z nim jezdzic dla podtrzymania przyswojenia z autem za kierownica , ale szczerze to nie ma co ze mna robic :) ale coz ... moze u was mi wyjdzie hehehe:p

karoli i bierz sobie luteine ja tez bralam za nim zaszlam w ciaze z Michalkiem , pozniej juz w ciazy tez bralam bo plamilam:)

marka nie ma problemu, w Sieradzu jest ponoć bardzo duża zdawalność, ludzie przyjeżdżają z całego województwa albo i nawet z bardziej odległych stron. Nie na darmo się mówi, że Sieradz to miasto "elek", hehe, tam jest więcej "elek" niż mieszkańców <joke>

marka a za jakie błędy cie oblewali?? bo skoro, az twój instruktor sie dziwił..heh no szkoda, ale już teraz się nie możesz poddać, po całym odbytym kursie i 3 egzaminach.

:-D dobrze,że ja mam to za sobą! no z UP załatwione, skontaktowałam się z radcą a on z nimi - minęły się pisma, i nigdzie nie idę - ale jestem tak wściekła,że mimo odwołania pod*******ę ich wyżej od nich :wściekła/y: za to co wyprawiają.

Siedzę sobie w poczekalni, jest lekkie opóźnienie więc ciekawe ile mi zejdzie? Ale dobrze że jest wi fi :-D

Butterfly- ale mnie rozbawilas tymi majcioram, jak kto patrzył na mnie z boku to po myśli że jakas nie normalna!!!!

Marka- ja mam cykle 28-29 dni i przeważnie regularne, jedynie zostanie cykl mi się przedłużył ale to myślę że z nerwów i stresu :tak:

reklama
Do góry