Ja pierdziele!! poszłam posprzątać i ugotowac obiad wracam a tu kilka stron!! masakra, ale lubię was czytać
ugotowałam zupę fasolkową i makaron z serem, jak któraś z was wyżej poddała pomysł
hehe
na piątek w sam raz!!
annie mi się nie dłuży czas w tej chwili do owulki tylko do terminu @ :[
marka to u Ciebie jeszcze 6 dni, to nie jest tak strasznie długo, ale wierze że może się ciągnąć
marka gdzie pracuje twój, że jest tylko na weekendy?wyjezdza w delegacje? tak jak i mój,ale nawet nie zawsze wraca na ten weekend,bo nieraz jedzie za granicę i dlatego boje się o nastepny cykl, bo niewiadomo czy w ogóle będzie jak bede miala owulke.
nula co studiujesz??:>:>
ciekawe jak tam
kasieczek na wizycie w tej poradni hmmm,trzymamy&&&...
góralka- ja tez lubię baaardzo piec, zresztą brałaś tu ode mnie na forum przepis na to ciasto marchewkowe:> ale nie umiem się bawić z lukrem i robić różnych 'rysunków' na tortach,bo ogólnie nie mam zdolności manualnych. jak wrócisz to pisz co tam u dżina!
kasieczek jak ci wyszły te naleśniki?ja robiłam z 2 tygodnie temu nalesniki po meksykańsku z kurczakiem,tam wkroiłam trochę warzyw,jakś cebulka,papryka itp a na to wszystko sos z pomidorów z puszki taki ostry i czosnkowy. to było jedno z lepszych dań jaki zrobiłam w swoim życiu
nie licząc placków po wegiersku
sie kurde wkręciłam hehe, ale to przez te wasze tematy tutaj o tych słodkościach,obiadach i chipsach! <mniami>
a moja praca na zaliczenie dalej nie napisana, robię wszystko tylko nie to
sprzatanie,gotowanko...a teraz pierwsza miłość heheh
ale popołudniu zabieram się juz ostro za pisanie