reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki grudniowe 2012

reklama
oj annie nie tylko Tobie bo mi też, muszę czekać gdzieś do końca przyszłego tygodnia. Mój też jest bardzo pracowity, sam w domu wszystko robi, przy samochodzie też sam wiele rzeczy naprawia, co do kuchni to zazwyczaj jest tak, że ja gotuje a on zmywa :) a pracuje w hurtowni elektrycznej jako sprzedawca

annie - ja staram sie zyc codziennym zyciem bardziej... no i u mnie moze czas inaczej leci bo moj jest tylko na weekendy wiec tylko wtedy mamy szanse hehe:) ale za to teraz mi sie czas ciagnie do tego 10 zeby sprawdzic czy @@ przyjdzie czy nie:) i czy bede miala zaszczyt zatestowac:)

:-D mi się dłuży tylko do tego najważniejszego testowania, ale staram się jakoś myśli zaprzątać czym innym! Teraz to znów UP mi dał pole do popisu :baffled: dziady jedne. I jak tu człowiek ma się nie denerwować :crazy:

buterko uwazaj zebys nie miala tak jak moja znajoma dostala wezwanie powiedziala ze na dzien dzisiejszy nie nadaje sie do poracy to ja wyrejstrowali... bo powiedzieli zeby byc zarejestrowanym w up musisz byc zdolna do pracy:/ i badz tu madry:no:

Mi się wydaję,że to ich kontra na moje odwołanie! bo jeżeli będę nie zdolna do pracy to nici z stypendium! cwane bestie! a jak podpiszę zdolność to nie będę mogła iść na L4! :wściekła/y: bynajmniej to wynika z tego co wyczytałam, ale spytam się dla pewności tego radcy.

ahhh to nasza kochana Polska niestety, nam nie pomagaja tylko klody rzucaja... jak tak patrze jaka pomoc maja niemcy ze strony panstwa to az mi sie plakac chce ... tam na lodzie nie zostawia czlowieka , a u nas jest juz to zakorzenione ze kazdy musi dbac o siebie sam ... dlugi temat z reszta :no:

annie- mi też się dłuży strasznie. Szyjka sie otwarła ale test dalej negatywny. Wrrrr...
gosia- zostań z nami :)
butter- ty lepiej dzwon do jakies radcy żeby ci koło tyłka nie zrobili
góralka- za wizyte &&&&&&&&&&&&&&&

poszłam pranie puścić a tu 4 strony!!!! Szalone wy :-D
Co do chłopów, to mój mąż jest budowlańcem, więc w domu wszystko zrobi i robi non-stop bo kupiliśmy dom poniemiecki i jest co robic. A co do fotek remontów to mam mega folder z remontami wielu rzeczy ( dach, dobudówka, łazienka itd ok 1000szt). Zresztą my lubimy jak coś się dzieje :)

emalia nasz dom tez byl stary , i kurde jest co robic.... super zesmy trafily na takich zaradnych facetow:) ja tez mam fotki z remontu hehe moze nie tyle co moj ale mam hhahahaha:)
Emalia a gdzie jest Zawonia w ogole:) bo nie kojarze:)

reklama
Ja pierdziele!! poszłam posprzątać i ugotowac obiad wracam a tu kilka stron!! masakra, ale lubię was czytać :) ugotowałam zupę fasolkową i makaron z serem, jak któraś z was wyżej poddała pomysł :D hehe:) na piątek w sam raz!!
annie mi się nie dłuży czas w tej chwili do owulki tylko do terminu @ :[
marka to u Ciebie jeszcze 6 dni, to nie jest tak strasznie długo, ale wierze że może się ciągnąć:D marka gdzie pracuje twój, że jest tylko na weekendy?wyjezdza w delegacje? tak jak i mój,ale nawet nie zawsze wraca na ten weekend,bo nieraz jedzie za granicę i dlatego boje się o nastepny cykl, bo niewiadomo czy w ogóle będzie jak bede miala owulke.
nula co studiujesz??:>:>
ciekawe jak tam kasieczek na wizycie w tej poradni hmmm,trzymamy&&&...
góralka- ja tez lubię baaardzo piec, zresztą brałaś tu ode mnie na forum przepis na to ciasto marchewkowe:> ale nie umiem się bawić z lukrem i robić różnych 'rysunków' na tortach,bo ogólnie nie mam zdolności manualnych. jak wrócisz to pisz co tam u dżina!
kasieczek
jak ci wyszły te naleśniki?ja robiłam z 2 tygodnie temu nalesniki po meksykańsku z kurczakiem,tam wkroiłam trochę warzyw,jakś cebulka,papryka itp a na to wszystko sos z pomidorów z puszki taki ostry i czosnkowy. to było jedno z lepszych dań jaki zrobiłam w swoim życiu :D nie licząc placków po wegiersku:D sie kurde wkręciłam hehe, ale to przez te wasze tematy tutaj o tych słodkościach,obiadach i chipsach! <mniami> :)
a moja praca na zaliczenie dalej nie napisana, robię wszystko tylko nie to :( sprzatanie,gotowanko...a teraz pierwsza miłość heheh:D ale popołudniu zabieram się juz ostro za pisanie:)

Ostatnia edycja:
Do góry