reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki grudniowe 2012

Dla mnie zrobienie torta dla kogoś to straszna frajda, uwielbiam się bawić. Takie klasyczne ciasta też robię,

Ja dużo nie narzekam na kuchnię mojego bo, bo dojdzie do tego że sama będę musiała gotować ;-)

Annie - a jednak się skusiłaś

Ostatnia edycja:
reklama
buterko , fajnie jak facet potrafi... moj tez potrafi ...jest budowlancem, robi wykonczenia wnetrz i ocieplanie budynkow... wszystko u nas w domku tez sam robi... u niego wszystko musi byc idealnie...jak na robocie hehe:) teraz w domu robil wszystko od podstaw od wylewek po gipsowanie gladzenie kanalizacje itd. ale tak fajnie byc w domu i wiedziec moj facet zrobil to wszystko swoimi rekami , a jak go widze takiego uwalonego z gipsu ... to to nawet takie rajcujace jeste hehe:) ale sie pochwalilam:p

:-D annie. ja widziałam te zdjęcie na FB. :happy2: Bardzo ładnie!

ja wam mojego pokazałam od dupy strony hahaha :-D mój jest ekonomista, ale jakoś nigdy nie pracował w tym zawodzie. Bardziej go kręciły koparki bo pracował jako brygadzista w firmie wod-kan, ale niestety firma zbankrutowała no i teraz pracuje w firmie zajmującej się przyczepkami i bagażnikami na magazynie - jako lider. Wysyłają jakieś części na cały kraj :happy2:

kręciło go wojsko ale się nie dostał no i policja! ale oblał multiselekt, a teraz marzą mu się tiry! mój ojciec na nich jeździ a G raczej bym nie puściła w świat.

No i jest uzdolniony wszechstronnie :D hihi, tu remonty w domu, tu grzebie w samochodzie tu coś :rofl2: mądra bestyja

Ostatnia edycja:
butterfly - ciekawe która strona lepsza.:-D

Mój pracował kiedyś na budowie i przy wykończeniówkach, ale tak wam szczerze powiem to nie wiem czy byłby w stanie wszystko sam od podstaw. :tak: On pracuje jako architekt, więc teraz tym bardziej.

No ja mykam bo dzisiaj mam ta wizytę u ginka na 16.15. Nie rozpisujcie się za bardzo, żeby znowu zdążyła nadgonić. ;-)

góralka obie strony są extra :-D hihi, a szczególnie jak chodzi wieczorem w samych bokserkach :-D teraz dostał pod choinkę gatki w pingwiny które śpiewają!!! hahaha, centralnie na fujarce ma przycisk i załącza się kolęda :-D

powodzenia na wizycie :-)

reklama
Do góry