reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki grudniowe 2012

marka gratulacje dla Was z powodu planów zaobrączkowania się :-D

góralka
ja lubię ostre! a szczególnie te chrupki!!! mmm :rofl2: ale nie mogę ich jeść po zmroku bo się zamienię w gizmo! haha

ale ostatnio mnie męczy zgaga to wcale nie chce mi się jeść!!! i strasznie bolą mnie cyce od tego dupka! dziś ledwie założyłam stanik :baffled:

reklama
Marka gratuluję ślubu, ja lubię piec, już wiadomo że tort urodzinowy robię zawsze ja. Uwielbiam się bawić z masa cukrowa, mojemu bratu zrobiłam panią w stroju kapielowym, siostrze męża kuferek z kosmetykami a mężowi herb legii. Mam nowy tel i niestety nie mam wam jak pokazać, ale wiem że na karcie pamięci mam to spróbuje znaleźć. Za to nie lubię gotować, jak muszę to gotuje coś :-D ale nie muszę bo mój mąż to kucharz amator

Zrobie sobie brownie :rofl2: mój Łukasz od dobrobytu i mojej troski przytył od naszego poznania 15 kg :-) wcześniej taka chudzina była

w piatek bylismy ustalic date slubu , niewiem czy bedziemy robic dla rodziny czy nie zobaczymy:-) , najbardziej wiecie co mnie wkurza to ze ludzie ktorzy przychodza na slub zamaiast sie cieszyc szczesciem mlodej pary to przychodzi i szuka 100 powodow do znalezienia jakis ALE dotyczacych slubu:baffled:
a co do zebow
u mnie jest przekichane po wypadku , ktory mialam w wieku 13 lat potracil mnie samochod wszystkie zeby mialam uszkodzonbe (nie wypadly) ale popekaly tak jakby w pion , dentystka mi powiedziala ze zostaje mi zalozyc koronki ... a zeby bede miala wrazliwe ... szkoda ze jak w klinice lezalam to oni tego nie uwzglednili... bo w sumie bali sie o glowe i obojczyk bo tak za to odszkodowania nie dostalam ... a wiadomo zeby sobie zrobic koronki to naprawde potrzeba duuuuuzo kasy... narazie nie jest zle zeby mam ale zalozenie konornek i tak mnie w przyszlosci nie ominie bo jak to moja dentystka powiedziala one wytrzymaja do pewnego czasu :(

marka gratuluję założenia Twojemu wybrankowi GPSa w niedługim czasie

mój Łukasz to do wszystkiego dodaje zółtego sera do łazanek, bigosu fasolki po bretońsku ale muszę przyznać że sam wszystko w kuchni zrobi

hehe goralka ja , znow tradycyjne ciasta o torcika moze kiedys Cie poprosze , jak juz bedziemy tak blisko mieszkaly:)hehe:-)
ja znow uwielbiam gotowac ahhhh... raj raj , pod choinke dostalam taka gruba ksiazke kucharska wiec znow w roku bede leciala z tematem:-D

:-D mój do kuchni to raczej się nie nadaje, ale za to jest porządkowy :happy2: ciągle coś porządkuje,sprząta na dole - a w pokoju to nawet panele jedzie na kolanach :rofl2: na co ja idę na łatwiznę i załatwiam je mopem a co ! :-p teraz sam zrobił kuchnię, złożył meble itp, u nas to samo - sam pogipsował pokój, wyszlifował i pomalował :)

WP_000048.jpg Mycha w akcji "pokój" ;-)

moj w tygodniu tez jest sam wiec musi sobie radzic , ostatnio zrobic sobie piers grilowana ale bylam z niego dumna hehe:) a tak to robi wysmienita jajecznice poprostu boska, musze przyznac ze lepsza niz moja :)

reklama
Do góry