reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki grudniowe 2012

reklama
04012013347.jpg

ten sernik u mnie schodzi w trybie ekspresowym , nie ma osoby ktora go nie lubi jest tak puszysty a pod kruszonka ma taka jakby cieniutka beze pyyycha:) ale bardzo proste ciacho:)

:-D haha, mój je słodkie i waga ani drgnie! no chociaż przez święta i teraz obiady w pracy wczoraj się ważył i jest 66.8 kg :-D hahaha! a zaczynał z wagą 58kg! :happy2: dobrze mu robi mieszkanie ze mną i "teściową" która mu dogadza i robi placuszki co weekend.

a G mi ostatnio powiedział,że nie mogę jeść po zmroku bo się zamienię w gizmo :happy::laugh2:

Marka to jedz drugą stroną :-D

Butterfly- ja nie cierpię ostrego, w ogóle słonych przekąsek jeśli już mam jest to zielona cebula

Annie - to teraz nic nie zostało jak coś zrobić :-D

reklama
musze wam sie przyznac ze ja uwielbiam gotowac , piec... moj to ostatnio do mnie mowi ... a ty to tak lubisz naprawde lubisz stac przy tych garach ... ( bo ja zawsze jak gotuje to towarzysze tym potrawa hehe moja mama mowi mi ze dlatego smakuje bo duzo serca w to wkladam hehe) ale nikt nie moze mi sie wcinac bo dostaje bialej goraczki:)

a co do mojego przyszlego meza to ona jest naprawde mega... potrafi mnie tak ubawic ze szokkk
27.04 sie zaobraczkujemy nareszcie:) alez sie ciesze:)

Do góry