reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki grudniowe 2012

reklama
Witaj u nas madziulka, trzymam kciukasy za II kreski na teście.

Wczoraj pisałam że będę robić suflet czekoladowy, jednak go robię dopiero dzisiaj. Ciasto już jest zrobione ale musi odczekać godzinkę. Jak mi wyjdzie, tak że czekolada wypłynie to zrobię fotkę i Wam pokażę:tak: a jak nie to szkoda bo wstyd:angry::-D

U mnie wczoraj wieczorem padał śnieg, a dziś dla odmiany pada deszcz.:wściekła/y: Tak żeby nam się nie nudziło.

W końcu wracamy do Krakowa.:laugh2:

Dzieńdoberek :)

Madzia- witamy :)
Kasieczek- za wizyte &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
annie- ale sie uśmiałam z twoich specjalności :)
Butter- u nas tak pizga od wczoraj ,że szok. Całą noc nasłuchiwaliśmy czy nam dach nie odlatuje :)
góralka- jak upieczesz to ja wpadam na kawkę :)
Miłego dnia wszystkim :)

:baffled: a ja znów dostałam pismo z UP :baffled: wczoraj pewnie dostali moje L4 i odwołanie od decyzji to w zamian za to dostałam wezwanie do nich w celu potwierdzenia gotowości do pracy - tylko jak ja im mogę potwierdzić gotowość jak jestem na L4 i pewnie kombinują jak tu usadzić moje odwołanie :angry:

emalia ładnie kombinują :baffled: ale jak im potwierdzę gotowość to czemu jestem na L4, a jak nie potwierdzę to nie będę mogła dostać stypendium :wściekła/y: chyba dziś jeszcze raz skontaktuję się z tym radcą co robić. Normalnie jestem już zła i zmęczona tym cyrkiem z UP. Jak mieli mi poszukać staż to czekałam ponad pół roku i byli cicho a teraz co chwilę od nich listy z jakimiś wezwaniami,decyzjami i cholera wie co jeszcze.:wściekła/y: Ile to nerwów człowiek musi przejść przez tą głupią suke :baffled: jakbym wiedziała wcale bym tam nie poszła na staż - a tak to psuje mi nerwy razem z tymi pedałami z UP:crazy:

cześć dziewczynki :) ja dzisiaj też mam ciężki dzień... jakoś tak nic mi się nie chce... powinnam zabrać się za sprzątanie i za pisanie pracy mgr ale normalnie dopadł mnie leń gigant :D

butterfly - nie daj się, już tyle działasz w tej sprawie.

To jest mój suflet czekoladowy. Udał się z płynnym środkiem. Jedynie co to przepraszam że wygląda tak mało apetycznie:-(, bo za nim się zorientowałam gdzie mam telefon lody się rozpłynęły. To po środku to jest ta czekolada wypływająca. :tak:

DSC_0098.jpg

Nula - witaj w klubie ja też się mecze z magisterka! ;]

machnęłam już obiad!

SeeYou dziekuje za inspirację nalesnikową!! - wyszły szpinakowe należniki z warzywami i mięskiem zapiekane w sosie beszamelowym :-)

Góralka - smaka tylko narobiłaś ;p buu ;p

Trzymajcie się !

reklama
Do góry