reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki grudniowe 2012

No troszkę się załamałam, pojawił się pryszcz.:angry: Ja zawsze tak mam przed okresem. :-( No ale do okresu jeszcze 5 dni, więc mam nadzieję że nie przyjdzie.

marcia - coś w tym jest, pies też przecież czuje. ;-)

reklama
emalia82 - nie wiem, ja nie pomogę
basik- no to będziemy razem NIEczekać na 14ego!
marka- nie rozumiem o co chodzi z tym edytowaniem :D
boje się że powrót na forum znów zablokuje mnie w środku i przez to nie zajdę :D

Ostatnia edycja:
basik​ a ty używasz testów owulacyjnych? kiedy ci wypadła owu? masz cykle regularne, ilu dniowe ?

testow nie uzywam bo u mnie cykle bezowulacyjne(pco),od dwoch cykli jestem na wspomagaczach jajeczkowania:tak:moje cykle to 29-34 dniowe,owulacje mialam najprawdopodobnie 31 grudnia lub 1 stycznia,widzisz pewnie moj wykres tam wszystko opisane
A Ty prowadzisz pomiary temperatury,obserwacje sluzu?

reklama
Tak widzę- właśnie teraz go włączyłam, ja nie prowadziłam póki co żadnych pomiarów temp, ale według śluzu i bólu jajnika też tak myślę, że miałam 31 grudnia.na zabawie sylwestrowej poczułam mooocne ukłucie,które chwile trwało, a przytulanka były z 2 dni wczesniej niestety nie było możliwości inaczej,bo zrobiło mi się jakieś zapalenie. Także ten cykl spisuje z góry na straty,mimo że nadzieja zawsze jest.Chociaż w tym cyklu przytulanka były co dwa dni, a według niektórych właśnie co 2 dni istnieje największa możliwość zajścia w ciążę, bo podobno wtedy nasienie jest lepsze niż dzień w dzień. echh no nie wiem, ile ludzi tyle opinii, ale tak czy siak coś nie liczę na ten cykl.
a ja mam cykle z reguły 28dniowe czasem z lekkim poślizgiem lub przyśpieszeniem ale góra 2 dni.

Do góry