reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki grudniowe 2012

Góralka - jest w tym coś bo tu dużą rolę psychika odgrywa! i pary starające się długo jak juz odpuściły to wtedy zafasolkowały ( mając za sobą kilka lat starań naturalnych i wspomagających)!!

reklama
:-D:-D:-Dsłyszałam o KIM, no ale może będzie dobrą matką? :tak:

Właśnie słyszałam że psychika odgrywa dużą rolę, możemy się same zablokować i nic z tego nie wyjdzie. A tu jak odpuszczamy, fasoleczka się pojawia. :tak:

Dziecko napewno bedzie rozpieszczone.... ja tam ich nie ogladam ale jej siostra Kourtney wydaje sie byc spoko mama.
z tym ze Kim ma najwieksze parcie na szklo z nich wszystkich wiec dziecko pewnie bedzie ciagle w obiektywie wieczne sesje itp.... ale coz... badzmy dobrej mysli tak naprawde nie wiemy o tej rodzinie nic oprucz tego co pokazuja w swoim show i o czym pisza gazety.... a moha oni byc jak Paris Hilton.. zgrywac iditow bo to sie najlepiej sprzedaje

Tragedia,ja też nie mogę tego znieść. Coraz więcej o tym słyszę w mojej wsi. Lub też o znajomych z mojego wieku,ostatnio się dowiedziałam, że mój kolega spodziewa się drugiego dziecka,jeszcze nie ma 23 lat! Ale on jest akurat odpowiedzialny, a nie tak jak połowa tych gówniarzy...masakra.
Któraś z was ma dostać @ na 14 stycznia ? Która jest najbliżej mojej daty @ ? :)

See You moja wredota ma termin na 14 stycznia.

reklama
Do góry