-Lorelain-
Fanka BB :)
Dzien dobry dziewczynki. Kurde ale mnie zlapal katar i kaszel. Znacie jakies sposoby na to? Bo raczej rutinoscorbin jest zakazany?
możesz na pewno psikać gardło tantum verde.
Pamiętasz w którym dniu cyklu po owu pokazały Ci się pierwszy raz dwie kreseczki?
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA znalazłam mojego lekarza w innej poradni gdzie przyjmuje prywatnie i mam wizyte 4 stycznia 30 zł drożej ale o ile szybciej! akurat się zwolniło miejsce na czwartek zajebiście!!!!!! jupi!!!!!!!!!!!!:-):-):-)
jestem bardzo ciekawa co Ci powie z tym dupkkiem
Witam dziewczynki
U mnie chyba bez zmian. Objawów za bardzo nie ma. Troszenieczkę zaczęły mnie boleć sutki i mam wyczulony węch. I to tyle. Wiec bardzo subtelnie. Ale za to wygoniłam juz choróbsko i czuję sie znacznie lepiej. Jeszcze do niedzieli laba i od poniedzialku do pracy... Ciezko bedzie po 3 tyg wolnego.
na objawy może być jeszcze za wczesnie, najczesciej pojawiają sie od 7 tygodnia, wiec raczej trzeba sie cieszyc że ich nie ma :-)
Hej. Mam pytanko. Tą witamine B6 bierzecie od początku cyklu? Dzisiaj kupiłam B6, wit C i magnez, chyba można wszystko na az brac?
Pozdrawiam
ja wzielam na początku cyklu ze dwa razy, ale stchurzyłam że mi owu zablokuje i brałam znowu zaraz po owu.
no ja bym testowała .... to moje mulenie jak na fasolke to raczej stanowczo ale to stanowczo za wcześnie. Siedząc w pracy i męcząc się z mdłościami stwierdziłam że mój organizm sfiksował do reszty.Lore a może to na fasolkę?
u mnie dziś 36 dc, @ nadal brak, poprzedni test robiony w 30 dc wyszedł negatywny, luknijcie na mój wykres i powiedzcie mi, czy jest sens powtarzać test?
To się nazywa przedawkowanie starań o fasolke