reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki grudniowe 2012

Dzien dobry dziewczynki. Kurde ale mnie zlapal katar i kaszel. Znacie jakies sposoby na to? Bo raczej rutinoscorbin jest zakazany?

możesz na pewno psikać gardło tantum verde.
Pamiętasz w którym dniu cyklu po owu pokazały Ci się pierwszy raz dwie kreseczki?

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :):) znalazłam mojego lekarza w innej poradni gdzie przyjmuje prywatnie i mam wizyte 4 stycznia ;) 30 zł drożej ale o ile szybciej! akurat się zwolniło miejsce na czwartek :) zajebiście!!!!!! jupi!!!!!!!!!!!!:-):-):-)

jestem bardzo ciekawa co Ci powie z tym dupkkiem :-p

Witam dziewczynki

U mnie chyba bez zmian. Objawów za bardzo nie ma. Troszenieczkę zaczęły mnie boleć sutki i mam wyczulony węch. I to tyle. Wiec bardzo subtelnie. Ale za to wygoniłam juz choróbsko i czuję sie znacznie lepiej. Jeszcze do niedzieli laba i od poniedzialku do pracy... Ciezko bedzie po 3 tyg wolnego.

na objawy może być jeszcze za wczesnie, najczesciej pojawiają sie od 7 tygodnia, wiec raczej trzeba sie cieszyc że ich nie ma :-)

Hej. Mam pytanko. Tą witamine B6 bierzecie od początku cyklu? Dzisiaj kupiłam B6, wit C i magnez, chyba można wszystko na az brac?
Pozdrawiam

ja wzielam na początku cyklu ze dwa razy, ale stchurzyłam że mi owu zablokuje i brałam znowu zaraz po owu.

Lore a może to na fasolkę?

u mnie dziś 36 dc, @ nadal brak, poprzedni test robiony w 30 dc wyszedł negatywny, luknijcie na mój wykres i powiedzcie mi, czy jest sens powtarzać test?
no ja bym testowała :tak::tak::tak::tak: .... to moje mulenie jak na fasolke to raczej stanowczo ale to stanowczo za wcześnie. Siedząc w pracy i męcząc się z mdłościami stwierdziłam że mój organizm sfiksował do reszty.
To się nazywa przedawkowanie starań o fasolke :-D:-D:-D:-D:-D

reklama
no ale poprzedni wyszedł negatyw....

już sama nie wiem, testować jeszcze raz czy poczekać jeszcze kilka dni?

w piątek wybieram się do Gina (bo kazał przyjść jak @ nie przyjdzie do 35 dc), jeśli by coś się tam kluło to Gin to jakoś wypatrzy?

Lorelain - ja tez jestem ciekawa co powie na tego dupka - pierwotnie miałam wizyte na 25 stycznia, dobrze ze się udało teraz bo nie wiedziałabym kiedy mam go brać!

Galaxia - nic tylko życzyc Ci smacznego :)

reklama
Do góry