reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki grudniowe 2012

reklama
A ja dzisiaj zabrałam swoją suczkę do weterynarza na przegląd coroczny:-D jest taka panikara ze ja byłam cała mokra i weterynarz bo sie wyrywała a my ja próbowalismy utrzymac i 100 zł poszła. musze zamówic testy owu na allegro bo zaszłam do rossmana i tam za 5 testow 24 zł to ja dołoze 10 i bede miala 50 testow. jakos tak powiem wam ze zawsze pozytywny pokrywa sie z dolegliwosciami ktore mam podczas owu wiec jest takim potwierdzeniem.
Fajnie ze ruch wrocił na nasz watek bo chwile mi zajeło zanim obczytałam wszystko od rana:-)

marcia - mój pies jak widzi parking koło weterynarza to przeraźliwie piszczy. Zapiera się jak może, byleby tylko nie wejść do środka. :tak: Nie ma innego wyjścia trzeba go wziąć na ręce.

W rossmanie pewnie patrzyłaś na te LH test z Domowe Laboratorium? No one są drogie, ale ja jak na razie jestem z nich zadowolona.

reklama
Witam dziewczynki

U mnie chyba bez zmian. Objawów za bardzo nie ma. Troszenieczkę zaczęły mnie boleć sutki i mam wyczulony węch. I to tyle. Wiec bardzo subtelnie. Ale za to wygoniłam juz choróbsko i czuję sie znacznie lepiej. Jeszcze do niedzieli laba i od poniedzialku do pracy... Ciezko bedzie po 3 tyg wolnego.

Do góry