reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki grudniowe 2012

Emalia moja gin kazala mi brac na sluz wit b6 3x3, wiesiolek 2 x2 , acc1x1 ale kazala mi brac od momentu kiedy pojawi sie jakis sluz w pierwszej fazie cyklu do drugiego dnia po peaku sluzowym ze tak to nazwe

reklama
Tak widzę- właśnie teraz go włączyłam, ja nie prowadziłam póki co żadnych pomiarów temp, ale według śluzu i bólu jajnika też tak myślę, że miałam 31 grudnia.na zabawie sylwestrowej poczułam mooocne ukłucie,które chwile trwało, a przytulanka były z 2 dni wczesniej niestety nie było możliwości inaczej,bo zrobiło mi się jakieś zapalenie. Także ten cykl spisuje z góry na straty,mimo że nadzieja zawsze jest.Chociaż w tym cyklu przytulanka były co dwa dni, a według niektórych właśnie co 2 dni istnieje największa możliwość zajścia w ciążę, bo podobno wtedy nasienie jest lepsze niż dzień w dzień. echh no nie wiem, ile ludzi tyle opinii, ale tak czy siak coś nie liczę na ten cykl.
a ja mam cykle z reguły 28dniowe czasem z lekkim poślizgiem lub przyśpieszeniem ale góra 2 dni.

Seeyou czekamy na magiczna czternastke;))))

A ja sie pochwalilam pani doktor ze nic mnie nie boli , nie czuje jajnikow ani tego z torbielem ani drugiego i od paru dni czuje taki ucisk jakbym miala miec owulke ale jeszcze duzo za wczesnie

Basik , SeeYou - no to trzymam kciukasy 14go :) oby był szczęśliwym dzionkiem :-)

A ja po wizycie w czytelni i bibliotece - czas siąść do mgrki, no a potem ide na Z U M B Ę !!jupi!

SeeYou - tak chodze ;) od połowy listopada na fitness i siłownie z moim się zapisalam i chodzimy :-) I laseczko nei wkręcaj sobie ze przez forum się zablokujesz! Tu piszemy o swoich obawach, odczuciach by sie poradzic pocieszyc a nie zdołować :)

Głowa w górę! myśl pozytywnie - to połowa sukcesu!

DLa wszystkich których łapie przygnębienie polecam --> :-) http://youtuberepeater.com/watch?v=k35ZJgmbU-0&name=Sonic+Lake+Pozytywnie:-)

Hej,
wreszcie w domu i na tyłku można usiąść chociaż 5 minut.
Ja się czuję przeokropnie, mdłości takie że wytrzymać nie idzie, dzień rozpoczęłam wymiotami i pewnie skończę tak samo bo znowu mnie zaczyna muleć. W pracy namęczyłam się okropnie, jakaś paranoja :(

reklama
Lore a może to na fasolkę?

u mnie dziś 36 dc, @ nadal brak, poprzedni test robiony w 30 dc wyszedł negatywny, luknijcie na mój wykres i powiedzcie mi, czy jest sens powtarzać test?

Do góry