reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki grudniowe 2012

SeeYou widać Twoją sygnaturkę :happy2:
ueshxgdsidzxdl2e.png
taką masz!

góralka każda by chciała,żeby ten czas był nasz! :)

reklama
Marka witaj spowrotem :-D

SeeYou widac widac :-D

Ja zalapalam dolka.. kolejna z dziewczyn z polski (nawiasem mowiac nieodpowiedzialna/puszczalska/imprezowaiczka) jest w ciazy.... normlanie.. takim to sie udaje..:dry:

pam - ja też sobie czasami zadaję pytanie, czemu takie dziewczyny zachodzą w ciążę? Nie mają żadnych perspektyw na przyszłość, im w ogóle nie w głowie macierzyństwo.:tak: Pół biedy jeszcze jaka taka zajmie się chociaż swoim dzieckiem.

Tragedia,ja też nie mogę tego znieść. Coraz więcej o tym słyszę w mojej wsi. Lub też o znajomych z mojego wieku,ostatnio się dowiedziałam, że mój kolega spodziewa się drugiego dziecka,jeszcze nie ma 23 lat! Ale on jest akurat odpowiedzialny, a nie tak jak połowa tych gówniarzy...masakra.
Któraś z was ma dostać @ na 14 stycznia ? Która jest najbliżej mojej daty @ ? :)

Powiem ci ze nie wiem czy TA akurat sie zajmie... dwie inne sie zajely jedna to nawet mnie zaskoczyla pozytywnie...
ale ONA ? na fb tylko wieczne zaekanie ze sie roztyje i (cytuje) "bachor jej cycki spier*oli"
eh... jest w 14 tyg pije pali... bo co sie bedzie przejmowac

SeeYou ja licze na okres kolo 14 stycznia ale to bedzie pierwszy po wyciagneniu implantu

Jedna z lasek ode mnie, wpadła, całą ciąże piła ( hlała wręcz) paliła - a dziecko zdrowe!!

WItaj Marka :) wreszcie jesteś! trzymam kciukasy!!!

SeeYou - jest sygnaturka - tez miałam z tym problem - jak się wylogujesz i zalogujesz to bedziesz ją widziec i Ty :-)

Bo to chyba tak jest, jak się kobieta nie przejmuje i ma wszystko w d**** to dziecko rodzi się zdrowe, a jak się chucha, dmucha to czasem wychodzi inaczej. :tak:chociaż nie zawsze tak jest.

reklama
Nawet Kim Kardashian jest w ciazy.... co sie dzieje na tym swiecie....

kasiaczek dziecko moze miec Fetal Alcohol Syndrome i to moze wyjsc pozniej w zyciu nawet po kilkunastu latach.
Matka mojej kolezanki pila cala ciaze i palila i dziewczyn teraz 23 letnia ma problemy... jak miala 10 lat wyszla jej padaczka i do tej pory ma i bierze leki przez ktore nie moze zajsc w ciaze... wszystko przez picie matki

Do góry