reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki grudniowe 2012

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :):) znalazłam mojego lekarza w innej poradni gdzie przyjmuje prywatnie i mam wizyte 4 stycznia ;) 30 zł drożej ale o ile szybciej! akurat się zwolniło miejsce na czwartek :) zajebiście!!!!!! jupi!!!!!!!!!!!!:-):-):-)

reklama
Witam was z rana :) dziewczyny jak się ustawia to takie 'liczenie' pod postami,które dodajecie? który macie dzień cyklu,ile ma lat wasze dziecko itp...

SeeYou - to są suwaczki, możesz wpisać w google "suwaczki", bądź po prawej stronie na babyboom masz link do suwaczków. A później wklejasz to na swój profil. :tak::tak: chyba dobrze napisałam, jak coś to mnie poprawiać.

Kasia - to super że Ci się udało wcześniej. :tak:

Kasia trzymam kciuki za wizyte.

Ja sobie zmiezylam tempke i jest 37.2
Albo mnie chorubsko lapie albo implant podnosi bo to glownie odpowiednik progesteronu.... no coz... niedlugo wychodzi hehe :-D

hej dziewczynki , ja dopiero dzisiaj jestem i jestem polaczona ze swiatem:) nie bylo mnie praktycznie od swiat:) sprobuje was doczytac:)
wiec u mnie tak od 22 staranka szly dzien w dzien:) hehe @@@ ma termin na 10 stycznia czyli za 8 dni wszystko sie okarze...z tego wrazenia to mnie podbrzusze pobolewa:)
owulka wedlug kalendarzyka bylo okolo 27 grudnia:) u mnie z zobaczeniem owulki to ciezki orzech do zgryzienia hehe:)
mialam kupic testy owulacyjne ale jakos jak tak slucham o nich to mnie nie przekonuja :)

Stesknilyscie sie dziewczynki za mna , bo ja baaaardzo :-)
buziaczki:*

Witaj marka:*
Jasne że się stęskniłyśmy, :-) biedna była odcięta od świata, a przede wszystkim od naszych pogawędek. :tak:
Ja mam okres dostać 7 stycznia, więc zobaczymy co będzie.:tak: Mam nadzieję że u Ciebie przytulanki były owocne.

reklama
Do góry