reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki grudniowe 2012

reklama
Ja szaleje od rana w kuchni :-D kolacja dziś będzie 1 klasa :) paszteciki,barszcz,bagietki z masłem i pietruszka :D sałatki,schab ze śliwka,karczek i grill :D kto to zje :]

Szampan i reszta się chłodzi :-)

leków dużo :) ale czego się nie robi dla naszego celu. Ja stosuje metodę co 2 dzień :D i dziś też muszę chłopa wykorzystać :)

Lekow duzo ale przynajmniej mam poczucie ze robie wszystko co sie da aby osiagnac swoj cel.
A propo przytulanek co drugi dzien to wasi mezczyzni nie maja dosyc bo moj to czasmi sie burzy ale ja do niego ostro mowie zeby nie marudzil tylko zdejmowal gacie bo mi jego sperma potrzebna, ja niestety wiatropylna nie jestem:-D

Hej w ostatni dzień tego roku, byłam u lekarza i tak jak myślałam krtań zawalona, leków jako takich nie dostałam, tylko syropek i mam się inhalować, że moje maleństwo też często zapada na krtań to sprzęcior mamy, tak w ogóle jak dzisiaj wstałam to od razu lepiej się poczułam, nos dalej zatkany i kaszlę jak gruźlik, ale jest o niebo lepiej. Wzięłam sobie urlop i po nowym roku mogę wracać do pracy, no i polatałam po aptekach i znalazłam bobo-test strumieniowy, który ma czułość 10 a nie 25 i mam nadzieję, że już niedługo zobaczę II. Nie wiem czy dotrzymam do terminu spodziewanej @ ;-) Na becie nie byłam, bo moje laboratorium było dzisiaj nieczynne, ale chyba wytrwam te kilka dni i będę testować sama.
A tak w ogóle to wszystkiego najlepszego w Nowym Roku, szybkiego zafasolkowania, spokojnych ciąż i łatwych porodów

kasiaczek jak tam głowa już przestała boleć

butterflay zamierzacie to zjeść w większym gronie czy tylko ze swoim lubym? Zresztą i tak pójdzie w cycki ;)

marcia30 acc na rozrzedzenia śluzu rozumiem - w tabletkach czy w syropie bierzesz i przez cały cykl czy tylko w określone dni?

galaxia a nie możecie skrócić wizytę u teściowej i się jakoś wykręcić?

góralka uszy do góry i do dzieła

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry