reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki grudniowe 2012

butterfly - po dupku możesz odczuwać objawy ciążowe bo masz je właśnie przez wysoki progesteron który też jest w ciąży i stąd są te objawy, więc jedną może mdlić a ciebie mogą boleć cycki. Im większy progesteron tym objawy się nasilają, ale często nic się nie odczuwa na tak w czesnym etapie, anie które wcale nie mają objawów. Jak widać wszystko może sie zdarzyć i najlepiej traktowac to jako naturalne i się nie przejmować :)

ja uciekam juz lulu bo oczy mi sie same zamykają

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie wieczornie ;) troche posiedziałam przy magisterce i teraz się relaksuje :-)

Butterfly
- ja po dawce Dupka miałam właśnie jaki pisała Lorelain objawy ciązowe - ból piersi, mdłości, zmęczenie, naprzemienny ból jajników i pobolewanie podbrzusza! taka to we mnie nadzieje wzbudziło.. a tu masz!

Obecnie przy końcówce @ bolą mnie własnie jajniki! pierwszy raz w życiu w tym momencie cyklu!

Kasieczek cos czuje ze u Ciebie fasolkowo...:tak:
Butterfly ja po dupku zero objawow,nic nawet (.)(.) nie bolaly,sama widzisz kazda z nas inaczej reaguje na leki;-)

Chrobek ja mialam masakre cala dobe,malo mdlosci ,haftowalam rano,w poludnie ,wieczorem a i wnocy zdazalo sie :wściekła/y:,wiadereczko centralnie stalo przy lozku do 4 miesiaca:-p!!!!

reklama
znajoma przez 7 miesięcy haftowała! a że studiowała, to wszelkie zaliczenia przesuwali na popołudniowe godziny bo z rana miała najgorzej!

ja to bym takie uroki mogła mieć, żebny tylko fasolka byla!

Do góry