reklama
-kasieczek-
z ANCYMONKĄ w brzuszku!
Marcia - a co z Twoim sluzem jest nie tak..??
Fionka - no przeszedł mi ból głowy i chwała! zawsze jak mam to taki pulsujacy - zwykle pomagała filiżanka kawy lub kubeczek wina - podnoszace ciśnienie - tylko ze ja juz nie piję ai tego ani tego i tak sie męczę teraz!
Ja po ostatnich zakupach i obiadku na który mnie mój zaprosił i gotowac nie musialam ;p
Fionka - no przeszedł mi ból głowy i chwała! zawsze jak mam to taki pulsujacy - zwykle pomagała filiżanka kawy lub kubeczek wina - podnoszace ciśnienie - tylko ze ja juz nie piję ai tego ani tego i tak sie męczę teraz!
Ja po ostatnich zakupach i obiadku na który mnie mój zaprosił i gotowac nie musialam ;p
butterfly21
hope & love
Ja już też się ogarnęłam wykąpana, pachnąca i ustrojona
no niestety nie ale jutro przed południem wyjeżdżamy:-)galaxia a nie możecie skrócić wizytę u teściowej i się jakoś wykręcić?
Kochane dziewczynki życzę Wam wszystkiego najlepszego w Nowym Roku, szampańskiej zabawy i szybko drugiego serduszka w Was
gosheek
Fanka BB :)
Hej dziewczyny. U mnie nadal objawów ciazowych brak
A tak wogóle to wszystkim naszym staraczkom życzę zafasolkowania w przyszłym roku!!! A już zafasolkowanym szczęśliwie donoszonych ciąż
A tak wogóle to wszystkim naszym staraczkom życzę zafasolkowania w przyszłym roku!!! A już zafasolkowanym szczęśliwie donoszonych ciąż
Ostatnia edycja:
góralka1990
Ok ja już jestem gotowa, zapewne już się nie pojawię w starym roku. Także do zobaczenia w nowym roku. Mam nadzieję że dla nas wszystkich będzie to owocny rok.
pam_x_pam
Trzymam kciuki za wasze II kreseczki
I za staranka
Ja dzis bede pila.. kupilam Smirnoff'a jablkowego i bede pic . Wlasnie zjedlismy chinszczyzne na obiad ale na sylwka mamy jeszcze nugetsy z kurczaka, orzeszki w chilli, doritosy z sosem z chilli, ciastka i babeczki z kremem (mniam) popcorn i duzo innych wiec bedzie co jesc hehe.... My samy siwedzimy domu bedziemy ogladac Wladce Pierscenii wszystkie 3 czescie a ze mamy rezyserskie(po 6h) to pewnie obejrzymy tylko dwie a moze jedna hehe.... Ja sie bede dzis zataczac i gadac glupoty niepilam od wakacji wiec troche % sie przyda na nowy start
Udanej zabawy kochane
I za staranka
Ja dzis bede pila.. kupilam Smirnoff'a jablkowego i bede pic . Wlasnie zjedlismy chinszczyzne na obiad ale na sylwka mamy jeszcze nugetsy z kurczaka, orzeszki w chilli, doritosy z sosem z chilli, ciastka i babeczki z kremem (mniam) popcorn i duzo innych wiec bedzie co jesc hehe.... My samy siwedzimy domu bedziemy ogladac Wladce Pierscenii wszystkie 3 czescie a ze mamy rezyserskie(po 6h) to pewnie obejrzymy tylko dwie a moze jedna hehe.... Ja sie bede dzis zataczac i gadac glupoty niepilam od wakacji wiec troche % sie przyda na nowy start
Udanej zabawy kochane
Kasiaczek ostatnio zauwazylam ze jest go bardzo malo i ostatnio sprawdzalam na szyjce( czego pani doktor powiedziala zeby nie robic) bo na zewnatrz jakos go bylo naprawde malo. A wiadomo ze slu to polowa sukcesu, to sprzymierzeniec zolnierzykow
Milej zabawy dziewczyny . Pam ja tez mam zamiar sie dzisiaj uchlac a to nie roblem dwa drinki i ja juz gotowa
Milej zabawy dziewczyny . Pam ja tez mam zamiar sie dzisiaj uchlac a to nie roblem dwa drinki i ja juz gotowa
reklama
-Lorelain-
Dziewczyny dzisiaj w DDTVN mówili że 2013 to rok płodności ... no i tej wersji się trzymajmy!!!
oby nadchodzący rok był lepszy od poprzedniego !
oby nadchodzący rok był lepszy od poprzedniego !