reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki grudniowe 2012

Fionka te wszystkie specyfiki na sluz kazala mi brac przed owulacja jak sie zacznie jakikolwiek sluz czyli gdzies 10 dc i mam brac do 2 dnia po peaku. Kurde jakie to wszystko skomplikowane

reklama
Marcia - a co z Twoim sluzem jest nie tak..??
Fionka - no przeszedł mi ból głowy i chwała! zawsze jak mam to taki pulsujacy - zwykle pomagała filiżanka kawy lub kubeczek wina - podnoszace ciśnienie - tylko ze ja juz nie piję ai tego ani tego i tak sie męczę teraz!

Ja po ostatnich zakupach i obiadku na który mnie mój zaprosił i gotowac nie musialam ;p

Hej dziewczyny. U mnie nadal objawów ciazowych brak:mad:

A tak wogóle to wszystkim naszym staraczkom życzę zafasolkowania w przyszłym roku!!! A już zafasolkowanym szczęśliwie donoszonych ciąż:)

Ostatnia edycja:
Trzymam kciuki za wasze II kreseczki :tak:
I za staranka :tak:

Ja dzis bede pila.. kupilam Smirnoff'a jablkowego i bede pic :-D. Wlasnie zjedlismy chinszczyzne na obiad ale na sylwka mamy jeszcze nugetsy z kurczaka, orzeszki w chilli, doritosy z sosem z chilli, ciastka i babeczki z kremem (mniam) popcorn i duzo innych wiec bedzie co jesc hehe.... My samy siwedzimy domu bedziemy ogladac Wladce Pierscenii wszystkie 3 czescie a ze mamy rezyserskie(po 6h) to pewnie obejrzymy tylko dwie a moze jedna hehe.... Ja sie bede dzis zataczac i gadac glupoty :-D niepilam od wakacji wiec troche % sie przyda na nowy start :-D

Udanej zabawy kochane :)

Kasiaczek ostatnio zauwazylam ze jest go bardzo malo i ostatnio sprawdzalam na szyjce( czego pani doktor powiedziala zeby nie robic) bo na zewnatrz jakos go bylo naprawde malo. A wiadomo ze slu to polowa sukcesu, to sprzymierzeniec zolnierzykow:-D

Milej zabawy dziewczyny . Pam ja tez mam zamiar sie dzisiaj uchlac a to nie roblem dwa drinki i ja juz gotowa

Mi pewnie cala butelka litrowa pujdzie zanim zaczne sie zataczac :-D ja mam wolne tempo i mocna glowe chociasz tak dlugo nie pilam ze kto wie :-D a zreszta jedzenie bedzie to wiecie... % wsiakna :p

reklama
Dziewczyny dzisiaj w DDTVN mówili że 2013 to rok płodności ... no i tej wersji się trzymajmy!!! :-D:-D:-D:-D

oby nadchodzący rok był lepszy od poprzedniego !

Do góry