reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki grudniowe 2012

mi te hafty daly w ,,kosc,,ze przez 10 lat nie chcialam slyszec o zadnej ciazy!!!! a teraz mi przeszlo;-)...choc nie ukrywam ze boje sie tych haftow(bardzo)!!!,spedzilam 3 miesiace pod kroplowkami w szpitalu bo nic mi nie dopuszczalo do zaladka nawet wody i suchego chlebka..brrrrrrrrr

reklama
:-D dzień dobry!

e-kartki-nowy-rok-1258.jpg

Ostatnia edycja:
Dzien dobry !

Dziewczyny chcialam wam zyczyc wszystkiego najleprzego, duzo zdrowia i wytrwalosci. Zafasolkowanym szczesliwych i pelnych spokoju ciaz i zdrowych maluskow a starajacym sie wytrwalosci i dwoch kreseczek .

Wszytkim staraczkom, życzę szybkiego zafasolkowania! nie traćcie nadziei, pamiętajcie o pozytywnym nastawieniu i walczcie! :-)

A tym już zafasolkowanym - spokojnej ciąży, pełnej ciepełka i uśmiechu! niech fasolki rosną zdrowo :-)

Buziaki dla Was!

No i udanego Sylwka dzisiaj:-D

Dzien dobry dziewczynki
Kurcze jestem zmartwiona bo przyjechalismy wczoraj do tesciow a teściowa ma półpaśca. Mam nadzieje ze dla malenstwa to nie jest szkodliwe.... Wyjezdzamy jutro

Witam dziewczynki,
Na początek chciałam Wam życzyć szczęśliwego Nowego Roku, by był lepszy niż ten obecny. :tak: A przede wszystkim fasoleczek. :tak:

Dziś zrobiłam o 11 test owu i ta druga kreska była dużo grubsza:baffled:. Pytałam się nawet męża, czy on tu widz jakąś różnice. No i widział to co ja. Jest to mój 3 test z taką dużo grubszą kreską, a wykonałam ich od Wigilii chyba już ponad 10.:szok: Mam tylko nadzieje że owu się nie przesunęła czy coś innego jeszcze. :tak: Mój S się śmiał że mam już 3 raz owu, ale mi nie jest do śmiechu, bo coraz bardziej zaczynam myśleć że może przegapiłam moment. :-(

Góralka - spokojnie, i przytualaj się przytulaj :)

Jeżeli jest świeżo po owulce - to szanse mają żołnierzyki Y, które są szybkie i trafiają migiem do celu
jeśli jest przed owulką - to szanse mają żołnierzyki X, które sa wiele bardziej żywotne :)

Któryś musi trafić :-)

Głowa w górę!

Każda z was ma dziś chodzić uśmiechnięta - bo jaki ostatni dzień roku taki następny cały!:-D

Więc się uśmiechamy i przytulamy kochane!!:-D:-D

reklama
Galaxia nie chce cie straszyc ale polpasiec to nie fajna choroba a w twoim stanie w pierwszym trymestrze to na pewno nie byloby dobrze zebys cos takiego zlapala, trzymaj sie od tesciowej z daleka.

a ja juz po wizycie i nowe nadzieje rozbudzone. Dostalam luteine 2x2 mam zaczac 3 dnia po peaku, witamine b6,wiesiolek,acc to na sluz i reszta jak mialam i przykaz od pani doktor o przytulankach co drugi dzien

Do góry