reklama
butterfly21
hope & love
a ja już witam się w nowym roku! spać nie mogę !
nula1988
Fanka BB :)
butterfly21 witam Cię w Nowym Roku ja już też nie śpię słuchaj może Ty mi doradzisz bo znalazłam na necie testy owu różnych firm... i zastanawiam się jakie wybrać? Może masz jakieś doświadczenie w tej sprawie?
10 X TEST OWULACYJNY KASETKOWY + CIĄŻOWY - Mojaowulacja.pl Testy Ciążowe-Testy Owulacyjne-Mikroskop owulacyjny
testy owulacyjne fertiltime TESTY CIĄŻOWE HCG test ciąża czuły 10
10 X TEST OWULACYJNY KASETKOWY + CIĄŻOWY - Mojaowulacja.pl Testy Ciążowe-Testy Owulacyjne-Mikroskop owulacyjny
testy owulacyjne fertiltime TESTY CIĄŻOWE HCG test ciąża czuły 10
butterfly21
hope & love
Nula ja korzystałam z testów bardzo mało, bo mi wykrywały owulację której nie było i po niepowodzeniach je wyrzuciłam bo się zdenerwowałam
Może poszperaj w internecie na temat testów które są najlepsze.
Myślę,że te są OK -> testy owulacyjne fertiltime TESTY CIĄŻOWE HCG test ciąża czuły 10
ja miałam coś podobnego:
Może poszperaj w internecie na temat testów które są najlepsze.
Myślę,że te są OK -> testy owulacyjne fertiltime TESTY CIĄŻOWE HCG test ciąża czuły 10
ja miałam coś podobnego:
Ostatnia edycja:
Dzien dobry!
Ale sie wybawilam......dawno tak swietnie sie nie bawilam! Tylko moj maz mi troche zabawe zepsul bo on zmeczony i musielismy wczesniej wracac a ze bawilismy sie 15 km za Bialymstokiem to nie moglam wrocic taxi. Wypilam swoje drinki przygotowane, wytanczylam sie i wyspiewalam.
Nula a co do testow uwazam ze najleprze sa clearblue ale sa strasznie drogie wiec z nich zrezygnowalam
Ale sie wybawilam......dawno tak swietnie sie nie bawilam! Tylko moj maz mi troche zabawe zepsul bo on zmeczony i musielismy wczesniej wracac a ze bawilismy sie 15 km za Bialymstokiem to nie moglam wrocic taxi. Wypilam swoje drinki przygotowane, wytanczylam sie i wyspiewalam.
Nula a co do testow uwazam ze najleprze sa clearblue ale sa strasznie drogie wiec z nich zrezygnowalam
góralka1990
No ja się już melduję w Nowym Roku
U nas było w miarę spokojnie do godz. 22, później mojego mężusia zaczęła boleć tak głowa że położył się na godzinę, a ja siedziałam sama jak palec. No ale nie było wyjścia musiałam mu dać jakieś tabletki pod warunkiem, że nie będzie więcej pić! O dziwo się zgodził, to jak go musiała boleć.
Ja tylko szampana, o północy i to było wszystko.
U nas było w miarę spokojnie do godz. 22, później mojego mężusia zaczęła boleć tak głowa że położył się na godzinę, a ja siedziałam sama jak palec. No ale nie było wyjścia musiałam mu dać jakieś tabletki pod warunkiem, że nie będzie więcej pić! O dziwo się zgodził, to jak go musiała boleć.
Ja tylko szampana, o północy i to było wszystko.
butterfly21
hope & love
ja również wypiłam tylko pół kieliszka szampana i to już
góralka1990
butterfly21
hope & love
Jak tak mowa o testach owulacyjnych , to jakiej firmy są dobre testy ciążowe?
reklama