reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki grudniowe 2012

Cześć dziewczyny! :happy: wpadam się przywitać bo teraz mam dopiero chwilkę. Dom pełen ludzi i do tego zajęliśmy się robieniem pasztecików i pierogów. Z monitoringu nici ... Lekarka nie odpisuje,ani nie odpiera telefonów - czym mnie zdenerwowała. Bo nie tak się umawiałyśmy. Po CLO troszeczkę bolą mnie jajniki, może dlatego że pracują. Mam nadzieję,że uda się od razu zaskoczyć i nie trzeba będzie się nikogo o nic prosić.

reklama
Galaxia - lepiej nie szalej :) początek jewst bardzo wazny, wszelkie połączeni anerwowe się tworzą! wiadomo bywa że kobietki nieświadome ciąży imrezują, i nic nie jest! ale skoro wiesz, że jestes zafasolkowana, nie warto ryzykować!

no to dziewczynki bedziemy razem wypatrywac w styczniu tesciki:) ja dopiero sie wykapalam .... bo kurde taki zapiz...dziel w kuchni ze szoooook ...nie mam sily juz dzisiaj powaznie:)

Mnie rozłożyło, niestety:-( wszystko naraz: gardło, katar. Nos mam już czerwony niczym rudolf :-)

Marka- będziemy testować w styczniu, ja jak dobrze pójdzie to 7 stycznia.

No my dzisiaj z mama upieklysmy dwa ciasta, zrobiliśmy schab w galarecie, sprzątania od groma :-)

reklama
Do góry