reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki grudniowe 2012

reklama
Dziewczyny, musimy myśleć pozytywnie, że wszystko będzie dobrze. MUSI BYĆ, NIE MA INNEJ OPCJI!!:-) Każda z nas na to zasługuje.Jedna później, druga wcześniej. Każda ma swój czas.

Emalia - wczoraj coś Ci pokazało? Tak jak Pam napisała, może stężenie HCG jest jeszcze małe i test po prostu nie wykrył. A robiłaś tej samej firmy?

Właśnie skończyłam piec sernik z kajmakiem :-) pychota, uwielbiam kajmak.

Niestety bierze mnie jakieś przeziębienie:wściekła/y: akurat w takim momencie jak nie chce łykać żadnych tabletek.

Znacie jakieś domowe sposoby na przeziębienie? Dziś sobie zrobię mleko z czosnkiem, nie powinno nic się dziać w razie czego?

góralka--> na przeziębienia polecam herbatę z miodem i cytryną. Mnie pomaga, no i uwielbiam smak takiej mikstury:tak:
Duopak testów zakupiony. Teraz tylko pozostaje mi czekać na brak @:-)
Do tej pory chciałam, zeby @ przychodziła, teraz czekam, żeby jej było. Kobieta, to jednak zmienną jest:-p

No dokładnie kobieta zmienną jest, pamiętam jak za czasów liceum myślałam że "wpadłam", wręcz modliłam się o ten nieszczęsny okres. Dziś jest na odwrót :-D

Dzięki za rady, muszę jakoś doprowadzić się do porządku :)

reklama
Witajcie dziewczynki!

Ja po pracy i teraz czas w domku pracowac, własnie zabieram się za tort dla mojego! bo jutro urodziny!

Wszystkie martwiące się staraczki - głowa w górę, zmartienie nic nie da a tylko przyspoży ci złych chwil!

Galaxia - u mnie w dniu pogrzebu mojej babci, siostra urodziła - kolej rzeczy - jeden odchodzi drugi przychodzi!

Góralka - zrób sobie syrop - cebula cytryna czosnek i miód :)

Pam - ty decydujesz o swoim życiu!, I żyj tak bys była szczęśliwa! nie patrz na innych! Bez namiastki egoizmu człowiek by nie przeżył swego życia szcześliwie!

Do góry