reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki grudniowe 2012

reklama
Dziewczyny, musimy myśleć pozytywnie, że wszystko będzie dobrze. MUSI BYĆ, NIE MA INNEJ OPCJI!!:-) Każda z nas na to zasługuje.Jedna później, druga wcześniej. Każda ma swój czas.

Emalia - wczoraj coś Ci pokazało? Tak jak Pam napisała, może stężenie HCG jest jeszcze małe i test po prostu nie wykrył. A robiłaś tej samej firmy?

Właśnie skończyłam piec sernik z kajmakiem :-) pychota, uwielbiam kajmak.

Niestety bierze mnie jakieś przeziębienie:wściekła/y: akurat w takim momencie jak nie chce łykać żadnych tabletek.

Znacie jakieś domowe sposoby na przeziębienie? Dziś sobie zrobię mleko z czosnkiem, nie powinno nic się dziać w razie czego?

góralka--> na przeziębienia polecam herbatę z miodem i cytryną. Mnie pomaga, no i uwielbiam smak takiej mikstury:tak:
Duopak testów zakupiony. Teraz tylko pozostaje mi czekać na brak @:-)
Do tej pory chciałam, zeby @ przychodziła, teraz czekam, żeby jej było. Kobieta, to jednak zmienną jest:-p

No dokładnie kobieta zmienną jest, pamiętam jak za czasów liceum myślałam że "wpadłam", wręcz modliłam się o ten nieszczęsny okres. Dziś jest na odwrót :-D

Dzięki za rady, muszę jakoś doprowadzić się do porządku :)

reklama
Witajcie dziewczynki!

Ja po pracy i teraz czas w domku pracowac, własnie zabieram się za tort dla mojego! bo jutro urodziny!

Wszystkie martwiące się staraczki - głowa w górę, zmartienie nic nie da a tylko przyspoży ci złych chwil!

Galaxia - u mnie w dniu pogrzebu mojej babci, siostra urodziła - kolej rzeczy - jeden odchodzi drugi przychodzi!

Góralka - zrób sobie syrop - cebula cytryna czosnek i miód :)

Pam - ty decydujesz o swoim życiu!, I żyj tak bys była szczęśliwa! nie patrz na innych! Bez namiastki egoizmu człowiek by nie przeżył swego życia szcześliwie!

Do góry