reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki grudniowe 2012

ja mialam plamienia , teraz w drugiej ciazy w terminie @ bylo takie 2 dniowe i koniec dlatego sie zorientowalam:)
Goralka... jezeli bedzie regularnie jak teraz czyli cykli 28 dniowy to powinnam miec 9 stycznia ale zobaczymy co to bedzie... dzisiaj od rana jajnik mnie rwie ...ale ponoc dzis zaczely sie plodne dni:) a ty tez pewnie juz masz co??
emila- ale co do testow to mi wychodzil od baaaaaardzo jasnego do coraz ciemniejszego a uwierz ze robilam 4 testy dzien po dniu ... dlatego niewiem co sie u Ciebie stalo

Ostatnia edycja:
reklama
Czesc wszystkim!

czytam o tych plamieniach i powiem wam ze nie chce sie nakrecac ale dzisiaj spodziewalam sie dalszego spadku temperatury, a tu wzrost, te plamienie dla mnie jakies dziwne tzn jest bardzo jasne, jajniki nie bola, plecy tez za bardzo nie ( a zawsze przed okresem schylic sie nie dalam rady) nie wiem co o tym sadzic, nie chce se robic falsywej nadziei ale zawsze cos tam sie w sercu tli...

Marcia - to może dobry znak :-) poczekaj i zobaczysz co będzie się działo;-)

Marka - z tymi dniami plodnymi to ją już sama nie wiem, jakieś 2-3 dni temu zauważyłam bardzo lekko ciągnący śluz między palcami( przepraszam że tak obrazowo, ale nie wiem jak inaczej ;-) ) a dziś nie ma nic, mam 14 dzień cyklu, nie wiem czy owu się przesunęła? Jedynie co to mam dzisiaj skok temp o 0,5 stopnia ale to może być związane z przeziębieniem

Zrobiłam teraz rano test na LH i wyszły dwie kreski ale jedna jest po prostu blada. Na ulotce mówiło że wtedy jeszcze nie wskazuje na owu. Zrobię jeszcze jutro rano i zobaczę co jest.

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie dziewczynki!

ja od rana zapieprzam!

Marcia - ho ho :-) jest nadzieja! Robiłam pierniki i zgubiłam przepis!!!!!!!!!

Emalia czemu odchodzisz???

Dziś 39 dc, nie ma @, teścik negatywny! BU! Nie będzie prezentu urodzinowego dla mojego ani świątecznego!

Do góry