reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki grudniowe 2012

ja mialam plamienia , teraz w drugiej ciazy w terminie @ bylo takie 2 dniowe i koniec dlatego sie zorientowalam:)
Goralka... jezeli bedzie regularnie jak teraz czyli cykli 28 dniowy to powinnam miec 9 stycznia ale zobaczymy co to bedzie... dzisiaj od rana jajnik mnie rwie ...ale ponoc dzis zaczely sie plodne dni:) a ty tez pewnie juz masz co??
emila- ale co do testow to mi wychodzil od baaaaaardzo jasnego do coraz ciemniejszego a uwierz ze robilam 4 testy dzien po dniu ... dlatego niewiem co sie u Ciebie stalo

Ostatnia edycja:
reklama
Czesc wszystkim!

czytam o tych plamieniach i powiem wam ze nie chce sie nakrecac ale dzisiaj spodziewalam sie dalszego spadku temperatury, a tu wzrost, te plamienie dla mnie jakies dziwne tzn jest bardzo jasne, jajniki nie bola, plecy tez za bardzo nie ( a zawsze przed okresem schylic sie nie dalam rady) nie wiem co o tym sadzic, nie chce se robic falsywej nadziei ale zawsze cos tam sie w sercu tli...

Marcia - to może dobry znak :-) poczekaj i zobaczysz co będzie się działo;-)

Marka - z tymi dniami plodnymi to ją już sama nie wiem, jakieś 2-3 dni temu zauważyłam bardzo lekko ciągnący śluz między palcami( przepraszam że tak obrazowo, ale nie wiem jak inaczej ;-) ) a dziś nie ma nic, mam 14 dzień cyklu, nie wiem czy owu się przesunęła? Jedynie co to mam dzisiaj skok temp o 0,5 stopnia ale to może być związane z przeziębieniem

Zrobiłam teraz rano test na LH i wyszły dwie kreski ale jedna jest po prostu blada. Na ulotce mówiło że wtedy jeszcze nie wskazuje na owu. Zrobię jeszcze jutro rano i zobaczę co jest.

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie dziewczynki!

ja od rana zapieprzam!

Marcia - ho ho :-) jest nadzieja! Robiłam pierniki i zgubiłam przepis!!!!!!!!!

Emalia czemu odchodzisz???

Dziś 39 dc, nie ma @, teścik negatywny! BU! Nie będzie prezentu urodzinowego dla mojego ani świątecznego!

Do góry