reklama
karola1986-21
Dream it. Wish it. Do it.
galaxia przykro mi z powodu śmierci babci Twojego chłopaka ;(
pam dlaczego wg nich to za szybko?
pam dlaczego wg nich to za szybko?
góralka1990
Fanka BB :)
Galaxia - nie zamartwiaj się , bo takie jest życie. Jeden umiera, drugi się rodzi. Wiem że to łatwo powiedzieć.
Pam - nie przejmuj się gadaniem ludzi, a przede wszystkim ciotek, wujków. Bo przynajmniej u mnie zawsze wkładają nos w nie swoje sprawy.
Pam - nie przejmuj się gadaniem ludzi, a przede wszystkim ciotek, wujków. Bo przynajmniej u mnie zawsze wkładają nos w nie swoje sprawy.
pam_x_pam
Bo ja mam tylko 20 lat. Moja mama mnie urodzila jak mialam 19 lat. U Nas w rodzinie szybkie macierzynstwo to norma. Babcia rodzila tate w wieku 17 lat a druga babcia mame w wieku 18.
Ja moja coreczke stracilam jak mialam 16 lat ale to nie bylo planowane czy wpadka tylkoggwalt.
A od dwoch lat mi zycza dziecka na 30urodziny bo teraz za szybko. A ja bym chciala ale sie boje. ..straty tego bolu. I czy sobie poradze
Ja moja coreczke stracilam jak mialam 16 lat ale to nie bylo planowane czy wpadka tylkoggwalt.
A od dwoch lat mi zycza dziecka na 30urodziny bo teraz za szybko. A ja bym chciala ale sie boje. ..straty tego bolu. I czy sobie poradze
Kochana nie napisze ze Cie rozumien bo ja nie mialam takich przezyc i zapewne wiekszosc z nas nie miala. Ale rozumiem Twoja potrzebe bycia matka. Nie mozesz sie bac. Wiadomo ze drugie dziecko nie zastapi pierwszego ale zlagodzi troche ból i da Ci powod do zycia. Ja mam 26 lat i dopiero niedawno znalazlam ojca dla mojego dziecka:-) ale sadze ze nawet gdybym go znalazla w wieku 20 lat równiez zdecydowalabym sie na dziecko
pam_x_pam
Ja ojca dla dziecka znalazlam... wiem ze to ten jedyny. ..
A potrzeba dziacka jest silna. Ale strach przed strata silniejszy. Ja bym chyba cala ciaze pod usg przelezala to moze wtedy bym byla spokojna. Nie wiem... narazie chyba poczekam az wyciagne implant I wtedy zobacze jak hormony I uczucia
A potrzeba dziacka jest silna. Ale strach przed strata silniejszy. Ja bym chyba cala ciaze pod usg przelezala to moze wtedy bym byla spokojna. Nie wiem... narazie chyba poczekam az wyciagne implant I wtedy zobacze jak hormony I uczucia
A
aventuraorama
Gość
Dziewczyny, wszystko się ułoży jak trzeba, jestem tego pewna. Zresztą, moje doświadczenia życiowe pokazały, że jeśli się w coś wierzy, przeżywa jak by już dana sytuacja była faktem, jest się przekonanym, że na coś się zasługuje, to tak się dzieje. Tak spotkałam mojego Męża,który, pod każdym względem, jest mężczyzną o jakim marzyłam
Dzię byłam zrobić badania, bo we wcześniejszych badaniach wyszło mi podwyższone anty-TPO i dziś mam tak:
TSH - 1,73
FT3 - 3,76 (norma od 4)
FT4 - 15,04 (norma 10,6 - 19,4)
Na anty-TPO i progesteron muszę poczekać do piątku.
Co myślicie o tych wynikach?
Pozdrawiam i wracam do sprzątania:-)
Dzię byłam zrobić badania, bo we wcześniejszych badaniach wyszło mi podwyższone anty-TPO i dziś mam tak:
TSH - 1,73
FT3 - 3,76 (norma od 4)
FT4 - 15,04 (norma 10,6 - 19,4)
Na anty-TPO i progesteron muszę poczekać do piątku.
Co myślicie o tych wynikach?
Pozdrawiam i wracam do sprzątania:-)
reklama