reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki grudniowe 2012

reklama
Pam to dlatego ze stracilas malenstwo? Ale juz sporo czasu minelo i to chyba dobrze ze myslisz o dziecku

karola dzieki. No coz takie jest zycie..

Galaxia - nie zamartwiaj się , bo takie jest życie. Jeden umiera, drugi się rodzi. Wiem że to łatwo powiedzieć.:tak:

Pam - nie przejmuj się gadaniem ludzi, a przede wszystkim ciotek, wujków. Bo przynajmniej u mnie zawsze wkładają nos w nie swoje sprawy.

Bo ja mam tylko 20 lat. Moja mama mnie urodzila jak mialam 19 lat. U Nas w rodzinie szybkie macierzynstwo to norma. Babcia rodzila tate w wieku 17 lat a druga babcia mame w wieku 18.

Ja moja coreczke stracilam jak mialam 16 lat ale to nie bylo planowane czy wpadka tylkoggwalt.

A od dwoch lat mi zycza dziecka na 30urodziny bo teraz za szybko. A ja bym chciala ale sie boje. ..straty tego bolu. I czy sobie poradze

Kochana nie napisze ze Cie rozumien bo ja nie mialam takich przezyc i zapewne wiekszosc z nas nie miala. Ale rozumiem Twoja potrzebe bycia matka. Nie mozesz sie bac. Wiadomo ze drugie dziecko nie zastapi pierwszego ale zlagodzi troche ból i da Ci powod do zycia. Ja mam 26 lat i dopiero niedawno znalazlam ojca dla mojego dziecka:-) ale sadze ze nawet gdybym go znalazla w wieku 20 lat równiez zdecydowalabym sie na dziecko

Ja ojca dla dziecka znalazlam... wiem ze to ten jedyny. ..
A potrzeba dziacka jest silna. Ale strach przed strata silniejszy. Ja bym chyba cala ciaze pod usg przelezala to moze wtedy bym byla spokojna. Nie wiem... narazie chyba poczekam az wyciagne implant I wtedy zobacze jak hormony I uczucia

Jesli jestes pewna ze to ten to jesli tylko sie zdecydujesz to nie bój sie i sprobuj. Nawet jesli bedziesz co chwilalatac do lekarza z obawy to jak urodzisz to powiesz ze warto bylo:-)

Dziewczyny, wszystko się ułoży jak trzeba, jestem tego pewna. Zresztą, moje doświadczenia życiowe pokazały, że jeśli się w coś wierzy, przeżywa jak by już dana sytuacja była faktem, jest się przekonanym, że na coś się zasługuje, to tak się dzieje. Tak spotkałam mojego Męża,który, pod każdym względem, jest mężczyzną o jakim marzyłam:tak:
Dzię byłam zrobić badania, bo we wcześniejszych badaniach wyszło mi podwyższone anty-TPO i dziś mam tak:
TSH - 1,73
FT3 - 3,76 (norma od 4)
FT4 - 15,04 (norma 10,6 - 19,4)
Na anty-TPO i progesteron muszę poczekać do piątku.
Co myślicie o tych wynikach?
Pozdrawiam i wracam do sprzątania:-)

reklama
Do góry