dzieki dziewczyny przynajmniej nie mam omamów wzrokowych Kurcze dla mnie to taka radosc, bo odkad zaczelam studia caly czas pracuje z dziecmi i jak patrzylam na te brzdace to zawsze wiedzialam ze chce miec takiego bobaska, który bedzie tylko mój(no i troche mojego chlopaka) ale do tej pory nie moglam znalezc odpowiedniego materialu genetycznego
reklama
karola1986-21
Dream it. Wish it. Do it.
galaxia gratulacje, to chyba już tylko formalność w święta możesz ogłosić dobrą nowinę
ja mam kryzys więc nie będę się za dużo udzielać, żeby Wam nie smęcić przed Świętami.
ja mam kryzys więc nie będę się za dużo udzielać, żeby Wam nie smęcić przed Świętami.
jak u wszsytkich to u wszystkich ....ja tez dalej mam wisielczy humor, jeszcze zaczyna mnie w gardle drapac bo moj chory maz pewnie sie podzielił zaraskami, tempka mi dzisiaj troche w dół poszła i to pewnie zapowiedz konca tego cyklu, jak zawsze:-(
pam_x_pam
Fanka BB :)
U mnie w domu kryzys wszyscy chorzy. Na studiach kryzys nic mi nie wychodzi. Za moim tesknie ztrasznie. Gadalam z nim na skypie wczoraj.......rozmawialismy. dziecka narazie nie bedzie... za szybko...nie stac Nas...tzn. stac ale zawsze cos. ...moj sie boi. ..ja sie boje. ..dola mam bo nie wiem co robic
gosheek
Fanka BB :)
Witajcie
Dziękuje wam wszystkim za słowa otuchy. Próbuje trochę odpuścić tylko nie do końca mi to wychodzi. U mnie wciąż blada kreska i brak objawów. Co dla mnie oznacza szybki koniec. Ale nie będę smecic. Zobaczymy co czas przyniesie.
Dziękuje wam wszystkim za słowa otuchy. Próbuje trochę odpuścić tylko nie do końca mi to wychodzi. U mnie wciąż blada kreska i brak objawów. Co dla mnie oznacza szybki koniec. Ale nie będę smecic. Zobaczymy co czas przyniesie.
Pam kochana ja wiem, ze jak czlowiek jest przygnebiony to zadne slowa go nie pociesza. Ja Ci tylko powiem ze po burzy zawsze wychodszi slonce. Ja tez w swoim zyciu mialam kilka sytuacji ze chcialam to wszystko rzucic w cholere i zamknac sie przed swiatem ale potem wszystko powolisie ukladalo:-) czego i Tobie zycze
karola1986-21
Dream it. Wish it. Do it.
nie wiem jak u Was ale ja wiem czemu mam skichany nastrój, wiem doskonale czego wszystcy będą nam życzyli w Wigilię... wiadomo, nikt nie będzie chciał nam zrobić przykrości takimi życzeniami bo nikt nie wie, że próbujemy od września i nic więc będę musiała robić dobrą minę do złej gry.
reklama
Rodzinka zazwyczaj zyczy dzieci, meza itp. Czasami to naprawde mega denerwujace.
Kurcze ja tu mam mieszane uczucia. Z jednej strony ciesze sie z 2 kreseczek a z drugiej rano moj chlopak dowiedzial sie ze jego babcia zmarla. Ja wczoraj testowalalam a ona umierala. Masakra swieta szykuja sie ciezkie
Kurcze ja tu mam mieszane uczucia. Z jednej strony ciesze sie z 2 kreseczek a z drugiej rano moj chlopak dowiedzial sie ze jego babcia zmarla. Ja wczoraj testowalalam a ona umierala. Masakra swieta szykuja sie ciezkie