reklama
Dziękuje dziewczynki za słowa otuchy. Kliniki już zaliczylam i nic. Teraz chodzę prywatnie do podobno super specjalistki od nieplodnosci i zobaczymy co z tego wyjdzie. W poniedziałek idę jeszcze zbadać progesteron. Najgorsze to to , ze zatrzymują mi sie @ i muszę brać leki na wywołanie, a jak biorę kilka miesięcy to po odstawieniu jest ze 3 miesiące ok a potem znów. I cykle prawdopodobnie bezowulacyjne.
-kasieczek-
z ANCYMONKĄ w brzuszku!
Mijago ja również jak nic nie biorę to nie mam @.. ciągle towarzyszą mi jakieś wspomagacze na wywołanie. Takich samoistnych @ to może z 2 - 3 miałam przez całe moje życie!
reklama
basik77
Fanka BB :)
dzien dobry:-)
Marcia z tego co wyczytalam w necie najlepszy stosunek lh do fsh to rowny 1.wklejam info z netu;
Istotny jest stosunek stężeń obu gonadotropin. W przypadku prawidłowego cyklu stosunek LH:FSH jest bliski 1, w niewydolności przysadki ulega zmniejszeniu poniżej 0,6, a w zespole policystycznych jajników (PCOS) wzrasta powyżej 1,5. Wynik może zależeć od metody badania.
podam moj wynik z 10 dc
lh 7,44
fsh 5,47
stosunek 1;3
dla przypomnienia jestem posiadaczka policystycznych jajnikow;(
Marcia z tego co wyczytalam w necie najlepszy stosunek lh do fsh to rowny 1.wklejam info z netu;
Istotny jest stosunek stężeń obu gonadotropin. W przypadku prawidłowego cyklu stosunek LH:FSH jest bliski 1, w niewydolności przysadki ulega zmniejszeniu poniżej 0,6, a w zespole policystycznych jajników (PCOS) wzrasta powyżej 1,5. Wynik może zależeć od metody badania.
podam moj wynik z 10 dc
lh 7,44
fsh 5,47
stosunek 1;3
dla przypomnienia jestem posiadaczka policystycznych jajnikow;(
Ostatnia edycja: