reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki grudniowe 2012

Mijago witamy! Jak mozesz to napisz ile ci konkretnie wyszlo lh i fsh i w ktorym dc bo ja teraz robilam i chce porownac wyniki bo do swojej gin dopiero 17 grudnia ide. Jakie jeszcze wyniczki mialas zlecone?

reklama
Dziękuje dziewczynki za słowa otuchy. Kliniki już zaliczylam i nic. Teraz chodzę prywatnie do podobno super specjalistki od nieplodnosci i zobaczymy co z tego wyjdzie. W poniedziałek idę jeszcze zbadać progesteron. Najgorsze to to , ze zatrzymują mi sie @ i muszę brać leki na wywołanie, a jak biorę kilka miesięcy to po odstawieniu jest ze 3 miesiące ok a potem znów. I cykle prawdopodobnie bezowulacyjne.

Mijago ja również jak nic nie biorę to nie mam @.. ciągle towarzyszą mi jakieś wspomagacze na wywołanie. Takich samoistnych @ to może z 2 - 3 miałam przez całe moje życie!

reklama
dzien dobry:-)
Marcia z tego co wyczytalam w necie najlepszy stosunek lh do fsh to rowny 1.wklejam info z netu;

Istotny jest stosunek stężeń obu gonadotropin. W przypadku prawidłowego cyklu stosunek LH:FSH jest bliski 1, w niewydolności przysadki ulega zmniejszeniu poniżej 0,6, a w zespole policystycznych jajników (PCOS) wzrasta powyżej 1,5. Wynik może zależeć od metody badania.
podam moj wynik z 10 dc
lh 7,44
fsh 5,47
stosunek 1;3
dla przypomnienia jestem posiadaczka policystycznych jajnikow;(

Ostatnia edycja:
Do góry