reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki grudniowe 2012

reklama
Witaj Pauluś:) 3mam za Ciebie mocno kciuki

A ja w ogole wierze, ze w grudniu, magicznym miesiacu bedzie duuuuzo testów zafasolkowanych:)
Ja w ogole wątpiłam, ze mi sie w tym miesiącu uda, bo mielismy remont duzy i malo bylo czasu na barabara, a okazuje sie, ze najprawdopodobniej fasolka trafila do mojego brzuszka na nowej kanapie...to sie nazywa bojowy chrzest;)

Witaj Paula:-D i powodzenia!

ja znowu za pielegniarke robie bo meza zaczelo telepac jak poprzedniej nocy i musze mu podac leki i poczekac az przetanie sie trzasc. A o 6 musze wstac

Witaj Paula powodzenia:-) ja wstalam godzine temu bo jutro moja mama do mnie przyjezdza a chce dzisiaj caly dom ogarnac.

Zrobilam dzisiaj drugi test i wyszla mi znowu blada kreseczka. mam nadzieje ze w dniu okresu bedzie tłuściutka:-D

Jestem wściekła jak mało kiedy:wściekła/y: poszłam specjalnie dziś rano na roraty żeby się wyspowiadać przed świętami. Nie dość że kolejki były straszne, i bałam się że nie zdążę to najpierw jakiś dzieciak stał w kolejce, ale w miarę jak kolejka szła do przodu to najpierw doszła matka, później ojciec a na końcu jeszcze jeden chłopiec.:wściekła/y: Z jednej osoby zrobiły się 4!!!! Najgorsze że Ci przede mną nic nie mówili!!! Oczywiście nie zdążyłam:angry: Po prostu nie mam pytań jak ludzie nie mają wstydu.

Galaxia -
zobaczysz będą tłuste krechy.:tak:

ja najbardziej nie lubie jak emeryci sie wpychaja. Zamiast grzecznie spytac sie czy przepuszcze to na chama lecą:angry:

góralka mam nadzieje:-D

Kurcze tylko boje się jakiś powikłań. Tyle mamuś tutaj traciło swoje ciąże. Ja wiem może jestem przewrażliwiona...

A tu moja jasniutka kreseczka :-D
bez tytułu.JPG

Ostatnia edycja:
Witajcie :)

Galaxia super super!:-) ja liczę że za niedługo też taką ujrzę!

Dziś 38 dc, nie ma @, boli podbrzusze.

Takich prezencików wam życzę staraczki :-)

prezent.jpg :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry