reklama
góralka1990
Fanka BB :)
Witam. Zrobiłam dzisiaj testa i jest bladziutka, ale jest i to widoczna gołym okiem , bo nawet córka pozwoliła sobie luknąć bo zostawiłam na wierzchu i mówi ,że jest. Ale narazie spokojnie, nie chce żeby się powtórzyła sytuacja z września. Jak wytrzymam i się nie wygadam to zrobie powtórkę w pon i dam mężowi "pod choinkę" :-)
Gratuluję emalia, dla mojego męża to byłby chyba najpiękniejszy prezent jaki mógłby dostać, ale niestety. W styczniu ma imieniny więc może będzie prezent imieninowy.
Galaxia i emilia82 --- gratuluje serdecznie
a ja dzis powtorzylam test i mowie wam dziewczyny dwie grube krechy jak byk
Gratuluję jeszcze raz!
Gratulacje galaxy, emalia i chrobek
Ja cały czas zestresowana. Nic nie czuję. Pustka.
Dziewczyny którym wyszły Dzis pozytywne testy macie jakieś objawy? Ból brzucha albo coś innego? U mnie ból brzucha znikł. Jest cisza. Tak jak wtedy gdy straciłam fasolke.
Gosia nie denerwuj się bo to Ci w niczym nie pomoże, zrób test jeszcze jutro rano i zobaczysz. Każda ma inne objawy, nie martw się <przytul>
góralka1990
Właśnie ubieram choinkę, no i po prostu szału dostaję. Trzy raz już ściągałam łańcuch z choinki bo ciągle mi brakuje, a to jest ten sam co w tamtym roku! Jakieś czary Macie już ubrane choinki?
emalia82
Ehhh zmęczona jestem po zakupach. Kupiłam ładny teścik żeby mieć co dać tatusiowi ( nie dam mu paskowego )
Koriander- nie trzymaj mnie w niepewności. Ja mam dzisiaj 27dc ( a 11 dpo). Strasznie mocno trzymam kciuki.
Gosia- mnie boli podbrzusze i troche jajnik, przez dwa ostatnie dni umierałam na ból głowy, a dzisiaj już pokazałam foszki Nie stresuj się , będzie dobrze.
avanturorama- rób test, narażasz się na niepotrzebny stres ;-) Trzymam kciuki.
Galaxia- mi na jednym kalkulatorze wychodzi termin na 30 sierpnia , a na drugim 1 września ( więc mam dylemat jaki wybrać miesiąc)
Góralka- my ubraliśmy tydzień temu.
Koriander- nie trzymaj mnie w niepewności. Ja mam dzisiaj 27dc ( a 11 dpo). Strasznie mocno trzymam kciuki.
Gosia- mnie boli podbrzusze i troche jajnik, przez dwa ostatnie dni umierałam na ból głowy, a dzisiaj już pokazałam foszki Nie stresuj się , będzie dobrze.
Galaxia- mi na jednym kalkulatorze wychodzi termin na 30 sierpnia , a na drugim 1 września ( więc mam dylemat jaki wybrać miesiąc)
karola1986-21
Dream it. Wish it. Do it.
gratulacje dla wszystkich dziewczyn, które ujrzały II kreseczki!
A
aventuraorama
Gość
emalia--> jeszcze trochę za wcześnie na test. Termin spodziewanej @,to 30 grudnia, więc jeszcze całe 9 dni. Poza tym to pierwszy cykl po odstawieniu pigułek, więc nie wiem, czy cykl będzie trwał 28 dni, jak przed pigułkami. Pierwszy pozytywny test owu był w 11 dc, a następny w 12 dc, czyli dopiero 9/10 dni po owulacji, licząc ją od pierwszego pozytywnego testu. Będę cierpliwa, poczekam do 30 grudnia, jeśli @ się nie pojawi, to zastestuję w Sylwestra. Być może sobie, Mężowi i naszym Rodzicom zrobię noworoczny prezent
emalia82 pisze:Galaxia- mi na jednym kalkulatorze wychodzi termin na 30 sierpnia , a na drugim 1 września ( więc mam dylemat jaki wybrać miesiąc)
Lepszy będzie koniec sierpnia wtedy można dziecku prezentem oslodzic początek roku szkolnego
-Lorelain-
koriander
zakladaj Wrzesien2013 bedziemy po kolei dolaczacEhhh zmęczona jestem po zakupach. Kupiłam ładny teścik żeby mieć co dać tatusiowi ( nie dam mu paskowego )
reklama
lorelain jaki cudny obrazek wstawiłaś, od razu chce się mieć takiego maluszka
wszystkim dziewczynkom które zafasolkowały wielkie gratulację, zazdroszczę takie prezentu bożonarodzeniowego
miałam nadzieję, że was nadrobię, ale jesteście takie płodne w tym pisaniu, że nie dam rady
wszystkim dziewczynkom które zafasolkowały wielkie gratulację, zazdroszczę takie prezentu bożonarodzeniowego
miałam nadzieję, że was nadrobię, ale jesteście takie płodne w tym pisaniu, że nie dam rady