reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki grudniowe 2012

Witam. Zrobiłam dzisiaj testa i jest bladziutka, ale jest i to widoczna gołym okiem , bo nawet córka pozwoliła sobie luknąć bo zostawiłam na wierzchu i mówi ,że jest. Ale narazie spokojnie, nie chce żeby się powtórzyła sytuacja z września. Jak wytrzymam i się nie wygadam to zrobie powtórkę w pon i dam mężowi "pod choinkę" :-)

Gratuluje Galaxy!!!!!!!!!!!!!!!!

Gosia
- nie stresuj się!!! W porannym moczu jest większe stężenie HCG a później ci test nie wyjdzie taki wyraźny jak z rana. Mimo wszystko wielkie gratki.

Za pozostałe trzymam kciuki.

Kto następny? Kolenderka moja kochana, Marcia.... ahhh już sie nie mogę doczekać, trzymam mocno &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ostatnia edycja:
reklama
Emalia gratulacje!

ale nam sie testow posypalo....a ja tez zrobilam tylko ze w srodku dnia i dupa, cos mam przeczucie ze tym razem znowu nie dolacze do grona szczesliwych testujacych:-(

wow!!! gratulacje będę bardzo mocno trzymać kciuki!!!!!!!!!! Ale świetny pomysł żeby dać "zafasolkowany" test męzowi pod choinke emalia!
U mnie raczej 24 nic by nie było widać ale może też spróbuję.. :confused:

Gratulacje galaxy, emalia i chrobek
Ja cały czas zestresowana. Nic nie czuję. Pustka.
Dziewczyny którym wyszły Dzis pozytywne testy macie jakieś objawy? Ból brzucha albo coś innego? U mnie ból brzucha znikł. Jest cisza. Tak jak wtedy gdy straciłam fasolke.

Przez ten testowy dzień na forum miałam wielką ochotę wstąpić do apteki po test, ale się powstrzymałam. Postanowiłam cierpliwie poczekać:tak:. Zero nakręcania się :no:
gosheek--> postaraj się nie nakręcać, to nie pomoże:no:
chrobek-->super,super,super:-D
emalia82--> gratulacje;-)

reklama
goshek nie denerwuj sie. ja tez na razie jestem sceptycznie nastawiona. zrob tescik tez jutro
emalia gratulacje:-D

Ja mam dzisiaj lekki ból brzucha i bolące piersi ale przed @ ez tak mam wiec sie nie nakrecam ale dalej patrze na te bladziutka kreske z rana:-)
Tylko mam lekkie plamienia ale to przez chwile mialam

Jakby to byla ciaza to z kalkulatora wynika ze porod mialabym 2 wrzesnia. Ładna data :)

Do góry