reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki grudniowe 2012

reklama
Dziekuje :* ja dalej jestem sceptycznie nastawiona:-D bo wytlumaczcie mi to. Rano nic od razu nie bylo a wtedy jest najwieksze stezenie hcg a 3 godz pozniej od razu nikla kreseczka. Moze ja ją sobie wmawiam:-D

Galaxia gdyby mozna se bylo wmowic kreseczki na tescie to pewnie wszystkie bysmy se je wmowily:-D ja z Patrycja jak robilam pierwszy test to wydawalo mi sie ze nic nie ma wywalilam do kosza ale potem mnie cos tknelo i wyciagnelam po jakims czasie a tu zonk blada krecha. Takze poczekaj jeszcze i powtorz test

Marcia identyczną historię miała moja siostra :)

Galaxia powtórz teścik jutro z rana! :-)

Właśnie kupiłam sobie zestaw teścików!

Dziewczyny powiedzcie mi czy ja mogę sobie iśc do przychodni i poprosic o to by babki dały mi wszytskie moje wyniki?? chce zmienić lekarza - i wszystko mu przedstawić. Wzięłabym kartoteke i zrobiła zdjęcia! Można tak?

Ostatnia edycja:
Mój Michu marnotrawny wrócił z pracy wcześniej, i o dziwo jaki milutki :-p chyba wie,że sobie prze****ł :confused:

co do pytania wyżej, niestety nie wiem czy można zrobić takie zdjęcia, ja czekam jeszcze na odpowiedź, ale jestem strasznie zawiedziona :baffled:

reklama
Ja za to powtorzylam test i krechy prawie nie widac. O wiele gorzej niż z rana. Nie mam dobrych przeczuc. Czuję ze coś jest nie tak. Ciekawe co? Czemu zachodze w ciążę a potem beta spada i po ciąży... Mam wisielczy humor. Czuję sie jakbym już ta ciążę stracila.

Do góry