reklama
góralka1990
Fanka BB :)
galaxia - gratuluję! zobaczysz na pewno będzie, ja teraz od razu pojawiła się bladziutka:-)
A
aventuraorama
Gość
galaxia--> gratulacje :-)
Galaxia gdyby mozna se bylo wmowic kreseczki na tescie to pewnie wszystkie bysmy se je wmowily ja z Patrycja jak robilam pierwszy test to wydawalo mi sie ze nic nie ma wywalilam do kosza ale potem mnie cos tknelo i wyciagnelam po jakims czasie a tu zonk blada krecha. Takze poczekaj jeszcze i powtorz test
-kasieczek-
z ANCYMONKĄ w brzuszku!
Marcia identyczną historię miała moja siostra
Galaxia powtórz teścik jutro z rana! :-)
Właśnie kupiłam sobie zestaw teścików!
Dziewczyny powiedzcie mi czy ja mogę sobie iśc do przychodni i poprosic o to by babki dały mi wszytskie moje wyniki?? chce zmienić lekarza - i wszystko mu przedstawić. Wzięłabym kartoteke i zrobiła zdjęcia! Można tak?
Galaxia powtórz teścik jutro z rana! :-)
Właśnie kupiłam sobie zestaw teścików!
Dziewczyny powiedzcie mi czy ja mogę sobie iśc do przychodni i poprosic o to by babki dały mi wszytskie moje wyniki?? chce zmienić lekarza - i wszystko mu przedstawić. Wzięłabym kartoteke i zrobiła zdjęcia! Można tak?
Ostatnia edycja:
butterfly21
hope & love
Mój Michu marnotrawny wrócił z pracy wcześniej, i o dziwo jaki milutki chyba wie,że sobie prze****ł
co do pytania wyżej, niestety nie wiem czy można zrobić takie zdjęcia, ja czekam jeszcze na odpowiedź, ale jestem strasznie zawiedziona
co do pytania wyżej, niestety nie wiem czy można zrobić takie zdjęcia, ja czekam jeszcze na odpowiedź, ale jestem strasznie zawiedziona
reklama
gosheek
Fanka BB :)
Ja za to powtorzylam test i krechy prawie nie widac. O wiele gorzej niż z rana. Nie mam dobrych przeczuc. Czuję ze coś jest nie tak. Ciekawe co? Czemu zachodze w ciążę a potem beta spada i po ciąży... Mam wisielczy humor. Czuję sie jakbym już ta ciążę stracila.