reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki grudniowe 2012

:baffled: ale lekarka zawsze mi odpisywała - fakt czasami miała poślizgi 1-2 dniowe, bo do niej dużo ludzi i dzwoni i pisze. Ale ja się upominam od poniedziałku i jest to już denerwujące :angry::wściekła/y::wściekła/y::angry: tym bardziej,że jest to ważna sprawa.

reklama
basik ja jestem w szoku! ba ta lekarka nigdy mnie nie zawiodła - jest osobą miłą i przyjazną oraz kompetentną. Rozumiem,że może wyjechać gdzieś na Wigilię i Święta ale czy tak trudno odpisać,że jej nie ma albo coś??? poczekam jeszcze do jutra i chyba znów się upomnę. Dla mnie to jest ważna sprawa :wściekła/y: przecież jak miałam robione HSG i jej nie pasowało to mi odpisała i zaproponowała inny termin albo innego lekarza - no i zgodziłam się na innego bo akurat wtedy pasowało mi zrobić te badanie i wszystko załatwiła, miłą opiekę i świetnego lekarza więc teraz nie mam zielonego pojęcia o co biega :baffled::baffled: jeszcze sama mówiła,że spotkamy się przed świętami a teraz co :szok:

Dziewczyny gratuluje nawet bladziuchnych kreseczek bo z nich beda tlusciutkie:-D ja dzisiaj ledwie sie powstrzymalam ale jeszcze nie zrobilam testu, boje sie rozczarowania:-( dzis mam 27 dc 11 dzien po owu jak sie nie udalo to w niedziele bede juz plamic

Gratuluję "kreseczkom" :-) U mnie dziś 19dc i zaczynam odliczanie... 10 dni do zrobienia testu :nerd:
A w ogóle,to miłego końcowego dnia świata :-D

Czołem staraczki :) ledwo nadrobiłam wszystko co napisałyście. U mnie porzadki pełną parą i nie mam czasu na nic. Jeszcze teście mnie do szału doprowadzaja...

Dzisiaj miała byc @ ale nie przyszła....

Witajcie!
Marcia
- ja nie wiedziałam, że mój taki nakręcony jest i nawet o tym nie myślałam, tylko o końcu świata ;p
Gosheek - ja mam strasznie nieregularne cykle! 45 dni 60, 80.. itp Laseczko - GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!! na początku bladziutka zawsze jest kreseczka! Tak się przez Ciebie nakreciłam,że też zrobiłam teścik - ale.. negatyw.

Gosheek mnie też strasznie korci! dziś 36 dc!

Teraz byłam u mojego i mówie mu "Łukasz udało nam się", a on z radością i mega uśmiechem "co! jesteś w ciąży!?" a ja "nie... przeżyliśmy koniec świata"! Ale lipa..! To jak się ucieszył jest nie do opisania!

O matko, to ja pewnie miałabym już za sobą 5 testów jak nie lepiej. ;-)

Dzien dobry dziewczynki
Zrobilam sobie dzisiaj tescik ale tak bardziej dla rozluznienia niz z nerwami bo @ mam w pon i nie wiem jak interpretowac. Od razu po nic nie bylo ale po 10min pojawila sie kreseczka ktora moglam ujrzec jedynie pod swiatlem. Nie nakrecam sie ale fajnie bylo cos takiego pierwszy raz zobaczyc:-D poczekam do pn

Zrób najwyżej jutro rano, może będzie ciemniejsza. Ja niestety nie miałam nawet pod światło w listopadzie, więc nie miałam żadnych szans. Życzę Ci kochana dwóch tłustych kreseczek! :-D

kasieczek 36 dc! Wow Ja już bym chyba z 10 testów zrobiła:)
Ja nie wytrzymalam. Zrobilam test. Dzis 31 dc. @ niby miała byc jutro. Wyszły dwie kreski ale ta druga blada strasznie. Zalaczam zdjęcie testu.
Wiecie co jestem w szoku bo nie liczyłam na ten cykl ale też jakoś nie umiem sie cieszyć. Cały czas mam myśli ze przecież za tydzień już mogę stracić ciążę tak jak ostatnio. Nie potrafię nastawić się pozytywnie. To jest silniejsze ode mnie...

Spokojnie, bądź pozytywnie nastawiona. Zrób jeszcze jutro najwyżej i zobaczysz. :-D

U mnie w domu porządki, dopiero teraz odczuwam przygotowania do świąt. W niedzielę bedę piec dwa ciasta, i jeszcze muszę ogarnąc dom.

reklama
Do góry