butterfly21
hope & love
ale lekarka zawsze mi odpisywała - fakt czasami miała poślizgi 1-2 dniowe, bo do niej dużo ludzi i dzwoni i pisze. Ale ja się upominam od poniedziałku i jest to już denerwujące tym bardziej,że jest to ważna sprawa.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gosheek mnie też strasznie korci! dziś 36 dc!
Teraz byłam u mojego i mówie mu "Łukasz udało nam się", a on z radością i mega uśmiechem "co! jesteś w ciąży!?" a ja "nie... przeżyliśmy koniec świata"! Ale lipa..! To jak się ucieszył jest nie do opisania!
Dzien dobry dziewczynki
Zrobilam sobie dzisiaj tescik ale tak bardziej dla rozluznienia niz z nerwami bo @ mam w pon i nie wiem jak interpretowac. Od razu po nic nie bylo ale po 10min pojawila sie kreseczka ktora moglam ujrzec jedynie pod swiatlem. Nie nakrecam sie ale fajnie bylo cos takiego pierwszy raz zobaczyc poczekam do pn
kasieczek 36 dc! Wow Ja już bym chyba z 10 testów zrobiła
Ja nie wytrzymalam. Zrobilam test. Dzis 31 dc. @ niby miała byc jutro. Wyszły dwie kreski ale ta druga blada strasznie. Zalaczam zdjęcie testu.
Wiecie co jestem w szoku bo nie liczyłam na ten cykl ale też jakoś nie umiem sie cieszyć. Cały czas mam myśli ze przecież za tydzień już mogę stracić ciążę tak jak ostatnio. Nie potrafię nastawić się pozytywnie. To jest silniejsze ode mnie...