Bibi89
Fanka BB :)
Mój mówił między 2 a 5 ale najlepiej 3. Jak zrobisz w 4 to tez okJa też mam rozkmine o tym, bo według rozpiski hormony w 3dc, a mój lekarz zleca to między 3 a 5![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mój mówił między 2 a 5 ale najlepiej 3. Jak zrobisz w 4 to tez okJa też mam rozkmine o tym, bo według rozpiski hormony w 3dc, a mój lekarz zleca to między 3 a 5![]()
Ja kiedyś się spóźniłam bo "musiałam psa do weterynarza zawieźć"No to teraz muszę coś zrobić by okres dostac we wtorek a nie jutro XD wolałabym na spokojnie kwitnąć w poczekalni i zrobić wyniki w sobotę niż przed pracą w pt. Później będę chodzić na monitoring to już teraz nie wiem, jak nawymyślam te historie dla szefowej, dlaczego się spóźnię do pracy lub dlaczego muszę wyjść w trakcie![]()
![]()
No ja zrobię prędzej w 5dcJa też mam rozkmine o tym, bo według rozpiski hormony w 3dc, a mój lekarz zleca to między 3 a 5![]()
Kurde nie mam psa xd muszę coś wykombinować xdJa kiedyś się spóźniłam bo "musiałam psa do weterynarza zawieźć"![]()
Zawsze można dostać sraczki jelitówki strasznie zaraźliwejNo to teraz muszę coś zrobić by okres dostac we wtorek a nie jutro XD wolałabym na spokojnie kwitnąć w poczekalni i zrobić wyniki w sobotę niż przed pracą w pt. Później będę chodzić na monitoring to już teraz nie wiem, jak nawymyślam te historie dla szefowej, dlaczego się spóźnię do pracy lub dlaczego muszę wyjść w trakcie![]()
![]()
Fakt xd to jest niepodważalny argumentZawsze można dostać sraczki jelitówki strasznie zaraźliwej![]()
Przez ten pomysł nawet nazwę grupy "Staraczki" przeczytałam jako " Sraczki"Zawsze można dostać sraczki jelitówki strasznie zaraźliwej![]()
O kurde teraz się chwalić, że się na dostęp do węgla, to trochę ryzykoFakt xd to jest niepodważalny argument"wezmę węgiel i przyjdę"
![]()