Bibi89
Fanka BB :)
Mój mówił między 2 a 5 ale najlepiej 3. Jak zrobisz w 4 to tez okJa też mam rozkmine o tym, bo według rozpiski hormony w 3dc, a mój lekarz zleca to między 3 a 5
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mój mówił między 2 a 5 ale najlepiej 3. Jak zrobisz w 4 to tez okJa też mam rozkmine o tym, bo według rozpiski hormony w 3dc, a mój lekarz zleca to między 3 a 5
Ja kiedyś się spóźniłam bo "musiałam psa do weterynarza zawieźć"No to teraz muszę coś zrobić by okres dostac we wtorek a nie jutro XD wolałabym na spokojnie kwitnąć w poczekalni i zrobić wyniki w sobotę niż przed pracą w pt. Później będę chodzić na monitoring to już teraz nie wiem, jak nawymyślam te historie dla szefowej, dlaczego się spóźnię do pracy lub dlaczego muszę wyjść w trakcie
No ja zrobię prędzej w 5dcJa też mam rozkmine o tym, bo według rozpiski hormony w 3dc, a mój lekarz zleca to między 3 a 5
Kurde nie mam psa xd muszę coś wykombinować xdJa kiedyś się spóźniłam bo "musiałam psa do weterynarza zawieźć"
Zawsze można dostać sraczki jelitówki strasznie zaraźliwejNo to teraz muszę coś zrobić by okres dostac we wtorek a nie jutro XD wolałabym na spokojnie kwitnąć w poczekalni i zrobić wyniki w sobotę niż przed pracą w pt. Później będę chodzić na monitoring to już teraz nie wiem, jak nawymyślam te historie dla szefowej, dlaczego się spóźnię do pracy lub dlaczego muszę wyjść w trakcie
Fakt xd to jest niepodważalny argument "wezmę węgiel i przyjdę"Zawsze można dostać sraczki jelitówki strasznie zaraźliwej
Przez ten pomysł nawet nazwę grupy "Staraczki" przeczytałam jako " Sraczki"Zawsze można dostać sraczki jelitówki strasznie zaraźliwej
O kurde teraz się chwalić, że się na dostęp do węgla, to trochę ryzykoFakt xd to jest niepodważalny argument "wezmę węgiel i przyjdę"