Nel331
Fanka BB :)
Nie tu napisałamUwaga. Szok, zrobiłam pinka. Biel.
Chciałam iść zrobić progesteron dziś, ale nie wiem czy mi się chce angażować w to.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie tu napisałamUwaga. Szok, zrobiłam pinka. Biel.
Chciałam iść zrobić progesteron dziś, ale nie wiem czy mi się chce angażować w to.
Ja tam po prostu mówię, ze mam lekarza Póki co nikt nie wnika w szczegóły, a jakby wnikał to bym zbyła, nie musze się spowiadać ze swoich spraw zdrowotnych mam tez tyle szczęścia, ze mogę się z szefem dogadać, jeśli nie uda mi się załatwić wizyty przed/po pracy i albo wybieram na godziny, albo odrabiam.Kurde nie mam psa xd muszę coś wykombinować xd
A lekarz nie mówił na jaki tydzień przypadają takie wymiary pęcherzyka? Na chłopski rozum wyliczylabym jakieś 5+1 lub 5+2 ale ja się kiepsko znam na tym. Był pęcherzyk żółtkowy ?cześć dziewczyny! nie dawno chwaliłam się pozytywnym testem, ale niestety i tym razem nie wiąże się to z sielanka i radością znow niepokój...
miałam dzisiaj pierwsza wizytę bo pojawiło się plamienie, liczyłam że już coś będzie widać, jednak zobaczyłam pusty pecherzyk...
beta 10 tyś, pecherzyk 1,04 cm, lekarz mowi ze pecherzyk jest jeszcze takich rozmiarów ze może nie być w środku zarodka... ze ciąża wygląda na młodsza.
1 lipca ok.22 miałam podany zastrzyk z ovitrelle, już się nie mogę doliczyć z nerwów który to będzie tc.
Trzeba czekać tydzień na kolejną wizytę, tydzień nerwów...
A miało być tym razem od razu pięknie
lekarz powiedział, że 4/5 tc z rozmiaru pęcherzyka.A lekarz nie mówił na jaki tydzień przypadają takie wymiary pęcherzyka? Na chłopski rozum wyliczylabym jakieś 5+1 lub 5+2 ale ja się kiepsko znam na tym. Był pęcherzyk żółtkowy ?
No to musisz czekać faktycznie... dziewczyny tu na forum pisały ze żeby mówić o pustym jaju pęcherzyk musi mieć chyba 25mm wiec jeszcze masz spory zapas żeby się w nim rozwinął zarodek, trzymam kciukileka
lekarz powiedział, że 4/5 tc z rozmiaru pęcherzyka.
właśnie nie było nic, kazał się zgłosić za tydzień .
Powiedział że jak przyrost bety jest dobry, to musimy spokojnie poczekać, ale weź tu człowieku zachowaj spokoj
No wcześniejszą ciąża była właśnie pustym jajem dla tago bardziej mnie to przeraża, żeby nie było powtórki.No to musisz czekać faktycznie... dziewczyny tu na forum pisały ze żeby mówić o pustym jaju pęcherzyk musi mieć chyba 25mm wiec jeszcze masz spory zapas żeby się w nim rozwinął zarodek, trzymam kciuki
Nie napisze Ci ze napewno będzie dobrze albo napewno pojawi się zarodek bo tego nie wiem ale mocno trzymam kciuki i dawaj znać!No wcześniejszą ciąża była właśnie pustym jajem dla tago bardziej mnie to przeraża, żeby nie było powtórki.
dziekuje
Cześć kobietki mam pytanko a zarazem nadzieje to mój 5 cykl stymulowany lametta i ovitrelle. Mamy już jedna córeczkę, wcześniej przyjmowałam tylko zastrzyk na pęknięcie. Tym razem 10 dni po ovitrelle zrobiłam z krwi hcg wynik 4, progesteron 60. Zrobiłam 11 dnia, wynik 2,4. Nie robiłabym tego 11 dnia, ale mieliśmy imprezę. Wiec wolałam mieć pewność czy mogę się napić. Moja Pani ginekolog, kazała się dobrze bawic bo głowa tez jest ważna dziecko na początku nie styka się z moja krwią. Powtórzyłam badanie dziś tj 13 dzień od ovitrelle wynik 2,3. Wiec niewiele spadło. Czy myślicie, ze jest szansa?
W 1 ciąży 12 dni od ovitrelle wynik miałam Ok 3. A 2 dni później Ok 40 stad tak się łudzę, bo bardzo byśmy chcieli druga dzidzie