Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mnie baaaaardzo dawno tu nie byłoCo tam dziewczęta u Was? Ostatnio cicho tu ...
U mnie po staremu, nowe lekiz badania itp.Co tam dziewczęta u Was? Ostatnio cicho tu ...
Dzisiaj mam połówkowe, na 18:45. Może dzidź na tyle dobrze będzie współpracować, że się w koncu dowiem co ma między girami [emoji1787]Co tam dziewczęta u Was? Ostatnio cicho tu ...
i jak? dzidź pokazał?Dzisiaj mam połówkowe, na 18:45. Może dzidź na tyle dobrze będzie współpracować, że się w koncu dowiem co ma między girami [emoji1787]
Cholera zapomnialam napisać [emoji85]i jak? dzidź pokazał?
Dawaj testuj :-)Choć nie czuje sie gotowa na macierzynstwo nr 3 to spoznia mi się @ az 11 dni juz i boje sie sprawdzic...
Gratulacje! ale super.Cholera zapomnialam napisać [emoji85]
Druga córa! :-)
moze jutro.. mam takiego stresa.. licze e jak juz sie odwazylam to napisac to wywołam @.Dawaj testuj :-)