L
Lad
Gość
A ja jutro z rana lecę na progesteron i tsh. Akurat 21dc to progesteron sobie zobaczę jaki mam.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Uwielbiam tu wracać i od razu takie wiesciDzięki kochane przyznaje ze chociaz na chwilę o jeden kamień z serce lżej... No i czekam na pozostały rozwój wypadków z ręką na pulsie.
No ja mam nadzieje, ze wiosna okaże się szczęśliwa dla większości z nas Tego Nam życzę Kochane z okazji Naszego ŚwiętaUwielbiam tu wracać i od razu takie wiesci
O boziu jaka śliczna [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]Ja też miałam ciężkie początki, do prawie połowy ciąży krwawilam, potem poród w 31tc A mimo to mam takie zdrowe cudo [emoji123]Zobacz załącznik 1088678Zobacz załącznik 1088680
Dziękuję Kochana Bardzo to miłe i budujące, ze wspieracie nas dziewczynyO O boziu jaka śliczna [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]
Gosia nie pojęcia jak się czujecie bo nigdy nie byłam w podobnej sytuacji. Mam za sobą poronienia ale także dwie ciąże zakończone sukcesem i wiem że warto walczyć. Może warto zaryzykować raz jeszcze? I dalej szukać rozwiązania... 3mam cały czas kciuki za Wasbi wierzę że w końcu doczekacie się okruszka [emoji8]
Irenka za ciebie też trzymam kciuki i wchodzę co jakiś czas co tam u was. Zimowe dzieciaczki są słodkie [emoji6]
Nasza Zu skończyła właśnie pół roczku, taki mały promyczek nasz.
Zobacz załącznik 1089004
Ja za chwilę jadę na proga i tsh.
I ja trzymam kciuki za piękne wyniki.Trzymam kciuki za ładny wynik. Ja już po pobraniu
Piękny test! Kochana wszystko przemawia na korzysc Twojej kruszynki! walczy jest dzielne malenstwo! teraz czekamy na wizyte.. czekam tu na wiadomosc ze serduszko pieknie bije a wtedy z calego serca bedziemy Gratulowac w koncu los musi sie odwrocicDzisiejszy poranek zaczyna dawać mi nadziej ze bedzie dziś dobrze. Temp rosnie powyżej 37, łudzę się ze to sygnał ze leki działają i progesteron też się coś rusza. No i zrobiłam dziś w koncu test czułości 25 (poprzednie robiłam same 10), więc ostatni spam testowy, bo taki rezultat (Malinka dobrze radzilas ze poki mnie to uspokaja to robić bo dziś zdecydowanie mnie uspokoiło ).
Dziś termin @ i 13dpo. Zaczynam powoli wierzyć w cuda
I czekam az Wy wszystkie doczekacie się swoich kochane.