starajaca2018
Fanka BB :)
Bardziej wyglada na jakis zalany,
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bardziej wyglada na jakis zalany,
Zrób jeszcze raz za dwa dni. Niby coś widać, ale to cień cienia.
Zrób jeszcze raz za dwa dni. Niby coś widać, ale to cień cienia.
Powtórzę w niedzielę [emoji4]
03.01
Ja tam widzę, trzymam kciuki żeby ciemniała! Z cieniami na dwoje babka wróżyła, u jednych nic nie znaczą, u innych ciąża, ja nigdy nie miałam cieni żadnych, jeśli nie byłam w ciąży.Im bardziej wysychalo tym wyrazniejsza kreska [emoji4]Zobacz załącznik 1061308
Ja tez
Ja tam widzę, trzymam kciuki żeby ciemniała! Z cieniami na dwoje babka wróżyła, u jednych nic nie znaczą, u innych ciąża, ja nigdy nie miałam cieni żadnych, jeśli nie byłam w ciąży.
U mnie na pinkach superczulych tez po czasie wychodzi cienie. Oczywiscie zadnej ciazy nie byloJa miałam cienie nie będąc w ciąży, ale tyko ba Pink testach i omijam je szerokim łukiem.