reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Jakby któraś się chciała skusic na niepolanek i by poszukiwala, to widziałam ostatnio w Superpharm w sekcji aptecznej ten ze Swansona :)

Tak późno kontrola ? Pęcherzyk po tym leku z tego co czytalam peka do 40 godzin.
A po jakim czasie współżylas od podania leku?
Ogólnie było tak że w piątek tydzień temu miałam ovitrelle i w poniedziałek podgląd ale na ovitrelle nie zareagowałam i pęcherzyk nie pękł i doktor zdecydował o kolejnej dawce ale tym razem pregnylu i podgląd późno bo święta 🙂 wspolzyjemy od piątku tak naprawdę z przerwa między jednym podaniem leku a drugim ostatni raz wczoraj rano ☺

Słuchajcie u mnie bol piersi rozkręcił się na maksa bardziej samych sutków szczypią mnie jak je dotykam bola jakbym miała na nich rany. Nie wiem może to od Duphastonu... jutro pójdę zrobić betę 21 dc 11 dni od owulacji to będzie moja pierwsza beta w życiu. Trzymajcie kciuki !

Słuchajcie u mnie bol piersi rozkręcił się na maksa bardziej samych sutków szczypią mnie jak je dotykam bola jakbym miała na nich rany. Nie wiem może to od Duphastonu... jutro pójdę zrobić betę 21 dc 11 dni od owulacji to będzie moja pierwsza beta w życiu. Trzymajcie kciuki !
Po duphastonie mam prawie wszystkie objawy ciążowe ale to logiczne bo przecież właśnie progesteron je powoduje :)
Tylko w tym cyklu słabo bo i temperatura słabo wzrasta więc nawet duphaston nie daje rady.

reklama
Ogólnie było tak że w piątek tydzień temu miałam ovitrelle i w poniedziałek podgląd ale na ovitrelle nie zareagowałam i pęcherzyk nie pękł i doktor zdecydował o kolejnej dawce ale tym razem pregnylu i podgląd późno bo święta 🙂 wspolzyjemy od piątku tak naprawdę z przerwa między jednym podaniem leku a drugim ostatni raz wczoraj rano ☺
Ja dostalam lek w poniedziałek i mialam współżyc w poniedziałek i środę.

Do góry