reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
To dziewczyny trzymam za nas wszystkie kciuki :-D
@doomi03 rozpoczynasz dobra passę!

Oj chciałbym bardzo, chociaż ciężko mi w to uwierzyć xD jeszcze ta temperatura jakas skacząca, 2 dni temu w 5dpo temp ponad 37, wczoraj zleciał na 36,83 dziś znowu spadek na 36,7... Także nie wiem.
Ale trzymam za wszystkie również mocno kciuki :)

Byłam dzisiaj u ginekologa, miałam wytrzymać do przyszłego tygodnia ale gdzie tam, poleciałam dzisiaj. Okres niby miałam mieć 19go ( ale mam nieregularne) i według mnie przesunął się ten cykl o 4-5dni. Jak może pamiętacie 3 testy pozytywne. Wczoraj robiłam betę 131. Jutro powtórzę. U lekarza oczywiście nic nie było widać, mam przyjść w przyszłym tyg, lekarz powiedział ze jest bardzo grube endometrium i dla niego bardzo wczesna ciąża do potwierdzenia. Oby wszystko było dobrze bo trochę mnie to podłamało [emoji17]

Byłam dzisiaj u ginekologa, miałam wytrzymać do przyszłego tygodnia ale gdzie tam, poleciałam dzisiaj. Okres niby miałam mieć 19go ( ale mam nieregularne) i według mnie przesunął się ten cykl o 4-5dni. Jak może pamiętacie 3 testy pozytywne. Wczoraj robiłam betę 131. Jutro powtórzę. U lekarza oczywiście nic nie było widać, mam przyjść w przyszłym tyg, lekarz powiedział ze jest bardzo grube endometrium i dla niego bardzo wczesna ciąża do potwierdzenia. Oby wszystko było dobrze bo trochę mnie to podłamało [emoji17]

Nie martw się na zapas. Trzymaj rękę na pulsie. Zarodek jest widoczny gdy beta ma Ok 1000. Wszytsko będzie dobrze.

Nie martw się na zapas. Trzymaj rękę na pulsie. Zarodek jest widoczny gdy beta ma Ok 1000. Wszytsko będzie dobrze.
Chyba wtedy pęcherzyk? A zarodek przy 10.000? Chociaż sama nie wiem, bo niektórzy podaja, że wtedy już serduszko? Mniejsza z tym, na pewno będzie dobrze! @Karokao trzymamy kciuki! Takie wczesne wizyty zwykle tak się kończą, niepotrzebny stres ale bardzo dobrze Cię rozumiem też popędziłam w 4 tc :-D człowiek niecierpliwy jest i chce zobaczyć tego okruszka ❤️

Chyba wtedy pęcherzyk? A zarodek przy 10.000? Chociaż sama nie wiem, bo niektórzy podaja, że wtedy już serduszko? Mniejsza z tym, na pewno będzie dobrze! @Karokao trzymamy kciuki! Takie wczesne wizyty zwykle tak się kończą, niepotrzebny stres ale bardzo dobrze Cię rozumiem też popędziłam w 4 tc :-D człowiek niecierpliwy jest i chce zobaczyć tego okruszka [emoji173]️

Pęcherzyk tak

Czekam na wizytę jak cholera. Czy będą te bliźniaki? Czy będzie serce? Ogólnie to mdli mnie cały czas, przyjmuje mi bułkę z bieluchem....ciągle mi zimno i mi libido bardzo poszło do góry...nawet mdłości nie są przeszkodą

reklama
Do góry