doomi03
Fanka BB :)
Taka piękna pogoda u mnie, że na wizytę czekam w parku na ławce. U was też tak pięknie, słonecznie?
Wrocław dziś deszczowy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Taka piękna pogoda u mnie, że na wizytę czekam w parku na ławce. U was też tak pięknie, słonecznie?
Bardzo ładnie przyrastaMoje dzisiejsze wyniki. Beta we wtorek była 135 Zobacz załącznik 1029694
Właśnie szyukałam Twojego wyniku na stronie badanie wykonałam w 27 dc
Jak u Was dziewczyny? Powtarzalyscie betę?Ja wczoraj miałam 135. Jutro robię powtórkę [emoji3526] który dc?
Jak u Was dziewczyny? Powtarzalyscie betę?
Piękny wynik Ciekawe jak u mnie jutroWe wtorek 135 dzisiaj 346
Piękny wynik [emoji3590] Ciekawe jak u mnie jutro
No teraz to wymyślili masakre.Teraz tak sobie czytałam że weszło rozporządzenie że po jednej cesarce nie ma możliwości że chce druga
A co bardziej przerażające....o porodzie czy CC czy naturalny będzie decydował lekarz dyżurujący a nie prowadzący...!!!!