Dżasta1111
Fanka BB :)
Dziękuję [emoji8]Gratulacje córeczki [emoji178][emoji178][emoji178]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuję [emoji8]Gratulacje córeczki [emoji178][emoji178][emoji178]
Polecam kupić elektroniczne nie ma się zastanawiać nad kreskami pokaże albo puste kółko co oznacza że nie ma piku LH albo uśmiechnięta buźke co oznacza że jest pik LH to są clearblue różowe i są jeszcze fioletowe i dodatkowo pokazują migajaca buźke co oznacza dni płodne. I nie trzeba się wpatrywac w kreski ani w nic. Tylko jedyna wada taka że są drogie. W aptece doz.pl kosztuje clearblue różowe 10 testów owulacyjnych 81zl i 5 dodatkowych pasków do tego urządzenia można kupić na allegro za 42zl.Dziewczyny robię te testy i każdy wychodzi jak chcę.. poradzicie co o tym myśleć? Już nawet po dwa robię bo jedne wychodzą a inne wcale
Polecam spróbować testow z domowego laboratorium... jak dla mnie wychodza duzo wyrazniejsze kreski, moze tobie tez bardziej podpasuja... bo te z allegro bywaja różne, nie kazdej wyraznie wychodza i ciężko odczytywac wynikDziewczyny robię te testy i każdy wychodzi jak chcę.. poradzicie co o tym myśleć? Już nawet po dwa robię bo jedne wychodzą a inne wcale
Dziewczyny robię te testy i każdy wychodzi jak chcę.. poradzicie co o tym myśleć? Już nawet po dwa robię bo jedne wychodzą a inne wcale
Kurcze ta tempka mi się coś nie podoba...
Zobacz załącznik 991649
A to nie wiedziałam. A z tym piciem to różnie. Bo jest tak gorąco że cały dzień przytulam butelkę wody..Po pierwsze testujesz za rzadko. Dwa, trzy testy owu na dzień to minimum.
A po drugie jak widać owu jeszcze daleko. Albo masz za bardzo rozwodniony mocz. Pamiętasz by nie pic na godzine przed testowaniem?
Powinnaś robić codziennie o tej samej porzeDziewczyny robię te testy i każdy wychodzi jak chcę.. poradzicie co o tym myśleć? Już nawet po dwa robię bo jedne wychodzą a inne wcale