reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
U mnie aż tak wysokiej nie ma [emoji52] brzuch od owulacji codziennie mnie delikatnie pobolewa ehh Zobacz załącznik 970794
Z brzuchem też się męczę. Dzień w dzień boli, czasem tak że się ruszyć nie mogę. Wczoraj cały dzień było mi niedobrze ale to zganiam na stres bo za wcześnie na takie objawy a przed owu miałam temperaturę 36.5 ale przyznaje że nie mierzyłam codziennie. Od końca owu mierze dopiero by wiedzieć czy spadnie.

reklama
Ja też dopiero w dniu owu zaczęłam mierzyć, żeby wiedzieć co i jak
Z brzuchem też się męczę. Dzień w dzień boli, czasem tak że się ruszyć nie mogę. Wczoraj cały dzień było mi niedobrze ale to zganiam na stres bo za wcześnie na takie objawy a przed owu miałam temperaturę 36.5 ale przyznaje że nie mierzyłam codziennie. Od końca owu mierze dopiero by wiedzieć czy spadnie.

Hehe, dostal, dostał. Ale rozeszlo sie jakoś po kościach. Podobno sie biedny zestresował tym testem i musiał sie ze szwagrem napić.

A u mnie nadal okresu ani widu ani slychu. Bóle podbrzusza, mdłości, osłabienie. Caly czas biorę no spe.
Umówiłam się do ginekologa na piątek i szczerze mówiąc mam ogromnego stresa.. eh
Spokojnie. Może jakieś stresy cie nachodzą z powodu ślubu. Stąd te anomalie w organizmie. Albo faktycznie za wcześnie na test.

reklama
Do góry