reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Możesz mierzyć cały cykl, a możesz mierzyć od dnia gdzie już skończyła Ci się miesiączka do dnia pojawienia się miesiączki.
No raczej w czasie @ by mi się nie uśmiechało mierzyć temp ale po miesiączce aż do następnego krwawienia to czemu nie. Pomyślę i może zastosuje mierzenie temperatury i castagnus w pakiecie. Ale narazie robię sobie przerwę w maju. Jestem zmęczona trochę potrzebuje przerwy miesiąc góra dwa i może wrócę do staran

No raczej w czasie @ by mi się nie uśmiechało mierzyć temp ale po miesiączce aż do następnego krwawienia to czemu nie. Pomyślę i może zastosuje mierzenie temperatury i castagnus w pakiecie. Ale narazie robię sobie przerwę w maju. Jestem zmęczona trochę potrzebuje przerwy miesiąc góra dwa i może wrócę do staran
Ja tam mierzę i podczas miesiączki. ;) I tak i tak po mierzeniu trzeba wyczyścić termometr więc bez różnicy czy śluz bezbarwny czy czerwony. ;)

reklama
Ovarin tylko biorę i w sumie brałam leki na stymulacje ale wczoraj jak miałam taki zjazd temperatury to też jeszcze brałam. Nie wiem czy mogło mieć wpływ to że zmarzłam w nocy?
Mogło mieć. ;) Ja tak miałam w tamtym cyklu, temperatura zjechała w pokoju do 14 stopni, zmarzłam okropnie, no i temperatura rano prawie 37 stopni.

Do góry