L
Lad
Gość
O ile krwawa mery mnie w nocy nie odwiedzi, bo tak już czuję, brzuch mnie ciągnie dosyć mocno. gdyby mnie dzisiaj piersi nie bolały to bym pomyślała, że zaraz dostanę @.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hahah [emoji23][emoji23] czyli jak wstanę o 7 będę już wszystko wiedzieć będzie dobrze!A to spokojnie, długo nie będziesz czekać bo wstaje już o 5:30, zmierzę temperaturę i po tym od razu lecę robić test.
Dokładnie. No zobaczymy jak będzie. Ja wolę nastawiać się na @, mniej wtedy będzie smutku jakby jednak na prawdę się nie udało znowu.Hahah [emoji23][emoji23] czyli jak wstanę o 7 będę już wszystko wiedzieć będzie dobrze!
O jeszcze ładniej wygląda. Powiedziałabym nawet, że niemal takie same są kreski. Skleiłam Ci zdjęcia wszystkie po kolei od lewej przed wczorajszy, wczorajszy, dzisiejszy. Jest znaczna różnica.Dziś kolejny dzień i kolejny test dziś wynik po minucie już taki Zobacz załącznik 967297
O jeszcze ładniej wygląda. Powiedziałabym nawet, że raczej takie same są kreski. Skleiłam Ci zdjęcia wszystkie po kolei od lewej przed wczorajszy, wczorajszy, dzisiejszy. Jest znaczna różnica.
Zobacz załącznik 967301
Mam nadzieję, że to będzie już Twój ostatni cykl starań i się uda! <3 Trzymam kciuki! Ale w razie czego to polecam testy owulacyjne domowe laboratorium lub facelle.Ojej kochana dziękuję [emoji8] czyli jest szansa że owulacja się zbliża i powinna być może w środę
Mam nadzieję, że to będzie już Twój ostatni cykl starań i się uda! QUOTE]