Ka.2606
Fanka BB :)
Ile dni do @?
Nie wytrzymałam i zrobiłam test. Czekam na @ [emoji20]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Powinna być w sobotę, wiem że jest wcześnie i może coś się zmieni ale wolę się nie nastawiac. I w sumie trochę z przytulankami słabo było bo 4 dni i dzień lub dwa przed owu a później dwa dni po owu. Walczymy dalejIle dni do @?
Powinna być w sobotę, wiem że jest wcześnie i może coś się zmieni ale wolę się nie nastawiac. I w sumie trochę z przytulankami słabo było bo 4 dni i dzień lub dwa przed owu a później dwa dni po owu. Walczymy dalej
No ja mam takie bóle od wczoraj. Momentami nie do wytrzymania i nic po za tym.Może trochę za wcześnie ten test?
Mnie od rana meczy bol w podbrzuszu.. Nie wiem czy na @ czy wręcz przeciwnie.
To, że dzisiaj nie wyszedł to jeszcze nic nie znaczy :* jak nie dostaniesz @ do soboty to zrób w sobotę ranoNie wytrzymałam i zrobiłam test. Czekam na @ [emoji20]
Tak zrobię ale już nerwowo wysiadam ciągle szukam na siłę wręcz objawów... Co te starania ze mną robią, masakraTo, że dzisiaj nie wyszedł to jeszcze nic nie znaczy :* jak nie dostaniesz @ do soboty to zrób w sobotę rano
Doskonale rozumiem. Wiem, jak to człowiek się nakręca...Tak zrobię ale już nerwowo wysiadam ciągle szukam na siłę wręcz objawów... Co te starania ze mną robią, masakra