Właśnie jestem 2 dni przed @ dlatego się boje ze czar pryśnie i nadejdzie.A ile po terminie? A czemu się boisz?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Właśnie jestem 2 dni przed @ dlatego się boje ze czar pryśnie i nadejdzie.A ile po terminie? A czemu się boisz?
Sorry to nie było do mnieWłaśnie jestem 2 dni przed @ dlatego się boje ze czar pryśnie i nadejdzie.
Strasznie się boje zamiast cieszyć . W poniedziałek idę na betę. I później lekarz . Narazie mi nie gratulujcie dopiero po pozytywnej becie
Właśnie jestem 2 dni przed @ dlatego się boje ze czar pryśnie i nadejdzie.
Właśnie jestem 2 dni przed @ dlatego się boje ze czar pryśnie i nadejdzie.
Ja mam dostać @w sobotę, ale brzuch lekko odczuwalny i jajniki też. Ale często mnie mdli i męczę się. Więc też nie wiem jak.to będzie dalej.nie ma nadal, brzuch trochę rwie, jutro zrobię jak coś, męczę się szybko, boję się dziewczyny
Widać Coś jest na rzeczy Po cichutku GratulujeDziewczyny co myślicie ? Zobacz załącznik 949319
Tak jak dziewczyny mówią zrób bete chciałam gratulować, ale mówisz, aby nie gratulować no to trzymam kciuki :*Dziewczyny co myślicie ? Zobacz załącznik 949319
nie ma nadal, brzuch trochę rwie, jutro zrobię jak coś, męczę się szybko, boję się dziewczyny