starajaca2018
Fanka BB :)
Gratulacje bardzo się cieszę!
Dziewczyny ciekawe, która następna! Czuje ze to dobra passa
Ja też tak czuję. Ja mam @ dostać w sobotę więc stres i oczekiwanie wzrasta, a nadzieja najbardziej.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulacje bardzo się cieszę!
Dziewczyny ciekawe, która następna! Czuje ze to dobra passa
GratulacjeNadal nie ma wyników :-(
Ale zrobiłam kolejny test (mam ich w nadmiarze-testy z allegro) no i chyba krecha sciemniala :-) Zobacz załącznik 948966
na tym pierwszym coś tam widaćCześć dziewczyny jestem 3 dni przed okresem i zrobiłam test... Jeden 10 z rossman drugi 25 z apteki ... No i nie wiem ... Widzicie coś ? Zobacz załącznik 949055Zobacz załącznik 949056
Gratulacje! Powiedz mi Kochana to zaszłaś w pierwszym cyklu z clo ?Beta 30,0!! Mam zawał :-) kurcze martwię się że mało troszkę... Miałam potwierdzona owulacje monitoringiem bo byłam na clo. I na bank była 22 dni temu... Ale no nic nie poradzę. Trzeba się uzbroić w cierpliwość i w piątek powtórzę betę :-)
u mnie pierwsze, dlatego pewno zaraz zacznę świrowac czy wszystko okija test pewnie w piątek dopiero zrobię, może na dzień kobiet 2 kreski będą. A u Was wszystkich to pierwsze dziecko?
Widać Na tym drugim tez bardzooo delikatnie, ale widaćCześć dziewczyny jestem 3 dni przed okresem i zrobiłam test... Jeden 10 z rossman drugi 25 z apteki ... No i nie wiem ... Widzicie coś ? Zobacz załącznik 949055Zobacz załącznik 949056