reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
A miałaś tak kiedyś? Bo ja pierwszy raz a do tego w 15 dc miałam plamienie delikatnie brązowe. Ja nie wiem kiedy mam owulacje bo śluzu jakiegos innego nie zauważyłam, dziś np się ze mnie leje ale czy to nie za późno na owu?Może teraz mam te płodne i dlatego to tak boli ale w sumie nigdy nie miałam takich akcji
Poprzedni cykl też tak miałam. Leje się ze mnie jak z kaczki, bardzo dużo mlecznego śluzu i dodatkowo ten ból podbrzusza. Ale nie wiem w sumie jak u mnie normalnie to wygląda bo w grudniu ostawilam plastry a od stycznia się staramy więc drugi cykl wygląda dla mnie podobnie. Nawet nie mam bólu piersi gdzie przed plastrami i przy nich nie mogłam się od teoretycznej owulacji dotknąć :/

reklama
Dni mi uciekają :D 6 dni mam do @. Ale wydaje mi się że bez bólu piersi to się nie udało :/

Podobno jest na odwrót ze jak bolą przed @ to hak zaszłaś to będzie brak bólu [emoji4] mnie nigdy nie bolały piersi przed @ i jak zaszłam w ciąże to tez nie bolały

Dziewczyny, u mnie 35dc..
5 dzień spóźnienia. Testy z popołudnia/wieczora negatywy/cienie.
Nie miałam jak zrobić z rana testu, jutro dam radę :/ będę pisać co i jak

reklama
Do góry