reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Ja po drugim poronieniu nawet nie chciałam... chyba z 2 cykle temu miałam pewne podejrzenia, że mogę być w ciąży, ale bardzo się bałam, bo nie wszystkie wyniki badań przyszły. i bardzo się wtedy cieszyłam, że jednak dostałam @... Teraz już wiem na czym stoję i mogę się tym cieszyć :)
No z tą "mózgownicą" to chyba prawda... więc trzymam kciuki :yes:
Alexa gratulacje jakie badania robiłaś po poronieniach ? Ja też po 2 i właśnie wczoraj pierwszy okres dostałam . Nie udzielam się u was za bardzo bo na razie się nie staram .. Robię badania , martwię się trochę cukrem bo mam podwyższony naczczo po posiłkach nawet tych zakazanych w miarę ok jest w normach a naczczo codziennie 117 ,115 ,105 nie wiem co jest czy ta cukrzyca mi została ..ale mimo diety jest tak samo.

reklama
Alexa gratulacje jakie badania robiłaś po poronieniach ? Ja też po 2 i właśnie wczoraj pierwszy okres dostałam . Nie udzielam się u was za bardzo bo na razie się nie staram .. Robię badania , martwię się trochę cukrem bo mam podwyższony naczczo po posiłkach nawet tych zakazanych w miarę ok jest w normach a naczczo codziennie 117 ,115 ,105 nie wiem co jest czy ta cukrzyca mi została ..ale mimo diety jest tak samo.

Dziękuję :) I bardzo współczuję Twoich strat :(
Ja robiłam badania w kierunku trombifili, celiaki, tarczyce, panel ANA rozszerzony... wyszły mi zmiany w genach, więc muszę w poniedziałek lecieć po clexane do giną. Do tego wyszło mi mnóstwo alergii pokarmowych i trzymam dietę.
Z cukrzycą nie pomogę: w każdej z 3 ciąż miałam, ale po porodzie/poronieniu mijala.

Dziękuję :) I bardzo współczuję Twoich strat :(
Ja robiłam badania w kierunku trombifili, celiaki, tarczyce, panel ANA rozszerzony... wyszły mi zmiany w genach, więc muszę w poniedziałek lecieć po clexane do giną. Do tego wyszło mi mnóstwo alergii pokarmowych i trzymam dietę.
Z cukrzycą nie pomogę: w każdej z 3 ciąż miałam, ale po porodzie/poronieniu mijala.
Może któraś z dziewczyn jeszcze się wypowie w temacie cukrzycy .
Ja też robiłam na trombofilie byłam na neoparinie ostatnia ciążę łe się nie udało ..teraz robiłam Ana czekam na wyniki .

reklama
Nie znam się na tym, ale w zeszytach ćwiczeń z nauk przedmalzenskich widziałam, że np. pomimo przeziębienia były dalej temp zaznaczane, tylko że w tych dniach kiedy była podwyższona temp ciała pojawiała się literka Z jako zakłócenia.

Brawo ja :D czyli ten cykl se nie pomierze :D haha no fajnie :p To chyba jednak nie dla mnie :p
tak sobie myślałam po co mierzyć jak mam 38 ponad na liczniku :D a jak miałam okres to myślałam że nie trzeba, skończył się i choroba przyszła. Także ten miesiąc będzie na luzie bez obserwacji większych :p

Do góry