reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
@Dżasta1111 bardzo dziękuję:) po poronieniu przestały mnie boleć piersi na okres, a teraz bolace piersi i Takie napięte już ok. 18 dc. Kropla zywej krwi i uczucie "wgryzania" sie w macice. No i miałam mdłości. Podobno za wcześnie, ale miałam. Termin @ mam na jutro. Mam nadzieję, że nie przyjdzie po tych wynikach bety:)
A i jak na przykład podniose ręce do góry czy się przeciagne to czuje takie jakby napięcie macicy...

gratuluję :)

reklama
Super, ważne że się udało :) ja czekam na jutrzejszą @. Dziś śluz mi się zmienił z białego w żółtawy więc pozamiatane. No nic, ważne żeby @ szybko poszła to zaczniemy kolejny miesiąc.

No właśnie Ty mnie natchnęłaś na tę betę. Stwierdziłam, że jak mamy termin @ na ten sam dzień to też idę - także dziękuję <3
Szkoda, że się nie udało. Za chwilę nowy cykl i pełno zabawy ze starania :) Trzymam kciuki - za miesiąc mnie "dogonisz" :)
Ja w tym cyklu stwierdziłam, że nie myślę o ciąży tylko o dobrej zabawie z Mężem :p

No właśnie Ty mnie natchnęłaś na tę betę. Stwierdziłam, że jak mamy termin @ na ten sam dzień to też idę - także dziękuję <3
Szkoda, że się nie udało. Za chwilę nowy cykl i pełno zabawy ze starania :) Trzymam kciuki - za miesiąc mnie "dogonisz" :)
Ja w tym cyklu stwierdziłam, że nie myślę o ciąży tylko o dobrej zabawie z Mężem :p
Nie ma za co :) ja jestem chyba za bardzo zafiksowana, na razie ciężko mi zmienić myślenie, ale może w następnym cyklu się uda przestawić mózgownicę hahaha

Nie ma za co :) ja jestem chyba za bardzo zafiksowana, na razie ciężko mi zmienić myślenie, ale może w następnym cyklu się uda przestawić mózgownicę hahaha

Ja po drugim poronieniu nawet nie chciałam... chyba z 2 cykle temu miałam pewne podejrzenia, że mogę być w ciąży, ale bardzo się bałam, bo nie wszystkie wyniki badań przyszły. i bardzo się wtedy cieszyłam, że jednak dostałam @... Teraz już wiem na czym stoję i mogę się tym cieszyć :)
No z tą "mózgownicą" to chyba prawda... więc trzymam kciuki :yes:

Ja po drugim poronieniu nawet nie chciałam... chyba z 2 cykle temu miałam pewne podejrzenia, że mogę być w ciąży, ale bardzo się bałam, bo nie wszystkie wyniki badań przyszły. i bardzo się wtedy cieszyłam, że jednak dostałam @... Teraz już wiem na czym stoję i mogę się tym cieszyć :)
No z tą "mózgownicą" to chyba prawda... więc trzymam kciuki :yes:
Gratulacje

Ehhh... chyba w tym cyklu nic z tego. Nie dość że się potwornie źle czuję bo tak mnie głowa boli że aż mi niedobrze to jeszcze mam podwyższoną temperaturę :(
Także teraz czekam na @ i nowy cykl starań ;)

Mnie tez grypa rozlozyla, dzisiaj juz ok ale te 3 dni byly kiepskie. Takze z mierzenia temp nici :p
Jutro 10dc wiec moze zacznę, skoro moje cykle maja ponad 40 dni to chyba jeszcze jest sens zacząć teraz? Jak myslicie?

reklama
Mnie tez grypa rozlozyla, dzisiaj juz ok ale te 3 dni byly kiepskie. Takze z mierzenia temp nici :p
Jutro 10dc wiec moze zacznę, skoro moje cykle maja ponad 40 dni to chyba jeszcze jest sens zacząć teraz? Jak myslicie?
Nie znam się na tym, ale w zeszytach ćwiczeń z nauk przedmalzenskich widziałam, że np. pomimo przeziębienia były dalej temp zaznaczane, tylko że w tych dniach kiedy była podwyższona temp ciała pojawiała się literka Z jako zakłócenia.

Do góry