reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Cudownie. Bardzo się cieszę i gratuluję! Jednak objawy Cię nie zawiodly.

Bardzo dziękuję. Kurczę nie mogę uwierzyć... zdycham od wczoraj, a test rano pokazał cień cienia cienia więc schowalam go i tyle. Co prawda jak patrzylam na niego po jakieś godzince to druga krecha jest widoczna. Ale stwierdziłam, ze to już za długo i wynik nieważny.
Dzięki za wsparcie Kobietki ♡♡♡

@Alexa1905 gratuluję, że chociaż Tobie się udało :) a powiedz mi jakie miałaś objawy i na kiedy termin @, która już nie nadejdzie :-D

@Dżasta1111 bardzo dziękuję:) po poronieniu przestały mnie boleć piersi na okres, a teraz bolace piersi i Takie napięte już ok. 18 dc. Kropla zywej krwi i uczucie "wgryzania" sie w macice. No i miałam mdłości. Podobno za wcześnie, ale miałam. Termin @ mam na jutro. Mam nadzieję, że nie przyjdzie po tych wynikach bety:)
A i jak na przykład podniose ręce do góry czy się przeciagne to czuje takie jakby napięcie macicy...

reklama
@Dżasta1111 bardzo dziękuję:) po poronieniu przestały mnie boleć piersi na okres, a teraz bolace piersi i Takie napięte już ok. 18 dc. Kropla zywej krwi i uczucie "wgryzania" sie w macice. No i miałam mdłości. Podobno za wcześnie, ale miałam. Termin @ mam na jutro. Mam nadzieję, że nie przyjdzie po tych wynikach bety:)
A i jak na przykład podniose ręce do góry czy się przeciagne to czuje takie jakby napięcie macicy...
Super, ważne że się udało :) ja czekam na jutrzejszą @. Dziś śluz mi się zmienił z białego w żółtawy więc pozamiatane. No nic, ważne żeby @ szybko poszła to zaczniemy kolejny miesiąc.

Do góry